Atomic Heart alınır mı?

p6ultimate

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben 2 yıl önce Atomic Heart'ı bitirmiştim ama tekrardan oynamak istedim. Şu anda Xbox'da 245 TL ben sadece bunu oynayıp bırakacağım sizce 245 TL verilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba. Ben 2 yıl önce Atomic Heart'ı bitirmiştim ama tekrardan oynamak istedim. Şu anda Xbox'da 245 TL ben sadece bunu oynayıp bırakacağım sizce 245 TL verilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Game Pass almayacaksan Game Pass al. Ondan sonra oyna. Oyunda fazla puzzle var bana gore, ama ben ortalama bulmustum benim icin Puzzle'lar olmasa iyi oyun.

Game Pass almayacaksan game Pass al. Ondan sonra oyna. Oyunda fazla puzzle var bana gore, ama ben ortalama bulmustum benim icin Puzzle'lar olmasa iyi oyun.

Game Pass 204 TL ben Nays ile aldım 229'a geldi Game Pass almak çok mantıksız bana göre.

Oynadıysan alma bence. 2 kere dönülüp oynanacak bir oyun değil. Ortalama bir oyun.

Bedava olsa iyiydi para vermek istemiyordum ama bilemedim şimdi.

Hocam o tarz oyunlardan detroit daha çok zevk verir gibi. ama o da alınır.

Hocam o tarz oyunlardan Detroit daha çok zevk verir gibi. Ama o da alınırsa.

Yanlış hatırlamıyorsam bende o vardı. Sizce bu oyuna bu fiyat verilir mi çok arada kaldım korsan oynamak istemiyorum ama bu fiyat da bu oyuna fazla mı acaba?

Hocam 245TL tabii ki verilir iyi bir fiyat triple a bir oyun için. Steam'de 40 dolar yani 1400TL şu an.

Bu fiyatı hak ediyorsa benim için sorun değil. Hikayesi yanlış hatırlamıyorsam çok uzun sürmüyordu o yüzden sormuştum fiyatı acaba biraz fazla mı diye. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

Hocam 245TL tabii ki verilir iyi bir fiyat triple a bir oyun için. Steam'de 40 dolar yani 1400TL şu an.

Merhaba size bir şey sormak istiyorum. Atomic Heart'ın TR yamasını bulamadım siz biliyor musunuz şu anda çalışan bir yama yoksa oyunu iade etmem gerekecek.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…