Merhaba. Ben 2 yıl önce Atomic Heart'ı bitirmiştim ama tekrardan oynamak istedim. Şu anda Xbox'da 245 TL ben sadece bunu oynayıp bırakacağım sizce 245 TL verilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba. Ben 2 yıl önce Atomic Heart'ı bitirmiştim ama tekrardan oynamak istedim. Şu anda Xbox'da 245 TL ben sadece bunu oynayıp bırakacağım sizce 245 TL verilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
Game Pass almayacaksan Game Pass al. Ondan sonra oyna. Oyunda fazla puzzle var bana gore, ama ben ortalama bulmustum benim icin Puzzle'lar olmasa iyi oyun.
Game Pass almayacaksan game Pass al. Ondan sonra oyna. Oyunda fazla puzzle var bana gore, ama ben ortalama bulmustum benim icin Puzzle'lar olmasa iyi oyun.
Yanlış hatırlamıyorsam bende o vardı. Sizce bu oyuna bu fiyat verilir mi çok arada kaldım korsan oynamak istemiyorum ama bu fiyat da bu oyuna fazla mı acaba?
Yanlış hatırlamıyorsam bende o vardı. Sizce bu oyuna bu fiyat verilir mi çok arada kaldım korsan oynamak istemiyorum ama bu fiyat da bu oyuna fazla mı acaba?
Bu fiyatı hak ediyorsa benim için sorun değil. Hikayesi yanlış hatırlamıyorsam çok uzun sürmüyordu o yüzden sormuştum fiyatı acaba biraz fazla mı diye. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
Merhaba size bir şey sormak istiyorum. Atomic Heart'ın TR yamasını bulamadım siz biliyor musunuz şu anda çalışan bir yama yoksa oyunu iade etmem gerekecek.