Atomic heart çıkınca indirime girer mi?

myigit1661

Hectopat
Daha fazla  
Selam. GeForce NOW üzerinden atomic heart alıp oynamak istiyorum fakat 699 lira çok tuzlu geliyor. GeForce NOW'da da bildiğiniz üzere Xbox Game Pass yok. Napmam lazım? En mantıklısı nedir, oyun çıkınca indirime girme ihtimali sizce kaç öğrenmek istiyorum.

Böyle düşünmemin sebebi Steam mystery fest 20 şubat'ta başlıyor ve korku-gerilim-bulmaca oyunları indirime girecekmiş. Atomic Heart'ın Steam'deki etiketlerine bakınca 3 türü de gördüm. Sizce indirime girebilir mi? Oyunun çıkış tarihiyle etkinliğin başlama tarihi aynı.

Son düzenleme:
Girerse belki %10 girebilir, çıkış indirimi olarak fakat çok çok düşük bir ihtimal.

Oyun çıkınca indirime girse ön sipariş verenlere ayıp olmaz mı, sizce bir daha o firmanın oyunu ön sipariş verilir mi? En az 1 ay indirim beklemeyin.

Eğer gamepad sahibi iseniz xCloud kullanabilirsiniz.

Game Pass'te olacak oradan oynayabilirsiniz.

Türkiye'de desteklenmiyor diye biliyorum ayrıca nasıl olacak bilmiyorum fiyatları nasıl pahalı mı?

VPN ile girip oynayabilirsiniz Xbox Game Pass Ultimate yeterli ayrı bir satın alıma gerek yok.
VPN'i oyuna girdikten sonra kapatabilirsiniz.
VPN açıp bu siteye girip hesap ile giriş yapıp oynamaya başlayabilirsiniz.

Hesap Türkiye'de açılmış olsa fark ediyor mu? Önerebileceğiniz VPN var mı?

Hesap Türkiye'de açılmış olsa fark ediyor mu? Önerebileceğiniz VPN var mı?

Evet hesap Türkiye'den açıldığında sıkıntı olmuyor.
Proton VPN öneririm oradan Hollanda'ya giriniz ve oyuna girince VPN kapatınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…