AuEnx Kilopat Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 498 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #21 theumtkyd dedi: Sıkıntı olur bence 90 GB imiş. Genişletmek için tıkla... 90 gb ise bizim hayaller suya. Şimdi Game Pass'e baktım, yükleme boyutu 75 gb gözüküyor. Anlaşılan yetmeyecek gibi.
theumtkyd dedi: Sıkıntı olur bence 90 GB imiş. Genişletmek için tıkla... 90 gb ise bizim hayaller suya. Şimdi Game Pass'e baktım, yükleme boyutu 75 gb gözüküyor. Anlaşılan yetmeyecek gibi.
Gonyalim Centipat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #22 LegendaryDevilHunter dedi: Uzun süreden sonra AAA bir oyun PC'ye sorunsuz çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Rdr2 2019 da pc'ye gelmişti değil mi? 4 yıl geçmiş. Ne güzel zamanlardı... AuEnx dedi: Oyunun game pass'teki tam olarak indirme ve kapladığı boyut nedir? 98 GB boş alanım mevcut, bu yeterli midir oyunu indirebilmek için? Ona göre game pass alacağım. Genişletmek için tıkla... 90 GB kaplıyorsa bir problem çıkmaz. Yani en azından ben sorun yaşamadım. 2 GB boş alanla oynadım.
LegendaryDevilHunter dedi: Uzun süreden sonra AAA bir oyun PC'ye sorunsuz çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Rdr2 2019 da pc'ye gelmişti değil mi? 4 yıl geçmiş. Ne güzel zamanlardı... AuEnx dedi: Oyunun game pass'teki tam olarak indirme ve kapladığı boyut nedir? 98 GB boş alanım mevcut, bu yeterli midir oyunu indirebilmek için? Ona göre game pass alacağım. Genişletmek için tıkla... 90 GB kaplıyorsa bir problem çıkmaz. Yani en azından ben sorun yaşamadım. 2 GB boş alanla oynadım.