D durmaz_89 Decapat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #1 Atomic Heartda arabaya binmeye çalıştığımda resimdeki yazı beliriyor, oyunu Xbox Game Pass'ten indirdim. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2023
Atomic Heartda arabaya binmeye çalıştığımda resimdeki yazı beliriyor, oyunu Xbox Game Pass'ten indirdim.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 21 Şubat 2023 #2 Oyunu kapatıp açınca düzeldiğini söyleyenler var. Bir de silip tekrar yükleyince. Artı 0 Eksi
CanPatrioTic Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2016 Mesajlar 1.041 Çözümler 5 Yer Keçiören/Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 21 Şubat 2023 #3 Bende de durum aynı, çözebilen var mı? Artı 0 Eksi
Huseyinatik Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 689 Çözümler 1 21 Şubat 2023 #4 Aynı sorun bende de var çözebildiniz mi ? Artı 0 Eksi
CanPatrioTic Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2016 Mesajlar 1.041 Çözümler 5 Yer Keçiören/Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 21 Şubat 2023 #5 PC yeniden başlattım Xbox uygulamasını açtıktan sonra 10 GB daha yükledi, ondan sonra düzeldi. Artı 1 Eksi
Huseyinatik Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 689 Çözümler 1 21 Şubat 2023 #6 CanPatrioTic dedi: PC yeniden başlattım Xbox uygulamasını açtıktan sonra 10 GB daha yükledi, ondan sonra düzeldi. Genişletmek için tıkla... Şu an yeniden başlattım bende de 4-5 GB'lık bir indirme yapıyor. CanPatrioTic dedi: PC yeniden başlattım Xbox uygulamasını açtıktan sonra 10 GB daha yükledi, ondan sonra düzeldi. Genişletmek için tıkla... Çözüldü hocam teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2023 Artı 0 Eksi
CanPatrioTic dedi: PC yeniden başlattım Xbox uygulamasını açtıktan sonra 10 GB daha yükledi, ondan sonra düzeldi. Genişletmek için tıkla... Şu an yeniden başlattım bende de 4-5 GB'lık bir indirme yapıyor. CanPatrioTic dedi: PC yeniden başlattım Xbox uygulamasını açtıktan sonra 10 GB daha yükledi, ondan sonra düzeldi. Genişletmek için tıkla... Çözüldü hocam teşekkür ederim.
KS KS D durmaz_89 Decapat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #7 Huseyinatik dedi: Şu an yeniden başlattım bende de 4-5 GB'lık bir indirme yapıyor. Çözüldü hocam teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... ben sildim şu anda tekrar yükleniyor Artı 0 Eksi
Huseyinatik dedi: Şu an yeniden başlattım bende de 4-5 GB'lık bir indirme yapıyor. Çözüldü hocam teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... ben sildim şu anda tekrar yükleniyor