AkadirAY Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 513 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF A16 Advantage Edition RX7600S R7 7435HS Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, Xbox Game Pass üzerinden Atomic Heart oyununa başlayacağım ama Türkçe yamasız oynamak istemiyorum, oyun için Türkçe yama çıktı mı veya çıkacak mı yakın zamanda? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Şubat 2023
Merhaba arkadaşlar, Xbox Game Pass üzerinden Atomic Heart oyununa başlayacağım ama Türkçe yamasız oynamak istemiyorum, oyun için Türkçe yama çıktı mı veya çıkacak mı yakın zamanda?
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.797 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 23 Şubat 2023 #2 Atomic Heart Türkçe Yama Çıktı (Gamepass Uyumlu) – Gameolog.net Oyun dünyasının en kaliteli blog ve haber sitesi gameolog.net
Atomic Heart Türkçe Yama Çıktı (Gamepass Uyumlu) – Gameolog.net Oyun dünyasının en kaliteli blog ve haber sitesi gameolog.net
udede Kilopat Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 123 25 Şubat 2023 #3 Merhaba Game Pass'ten indirdim ama yamayı yapamadım izin hatası veriyor. Yazamıyor klasöre bu hatayı alan oldu mu?
Merhaba Game Pass'ten indirdim ama yamayı yapamadım izin hatası veriyor. Yazamıyor klasöre bu hatayı alan oldu mu?
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.797 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 25 Şubat 2023 #4 @udede hayır ben öyle bir sorun yaşamadan kurdum ve sorunsuz.
haleocu Picopat Katılım 26 Ekim 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #5 udede dedi: Merhaba Game Pass'ten indirdim ama yamayı yapamadım izin hatası veriyor. Yazamıyor klasöre bu hatayı alan oldu mu? Genişletmek için tıkla... Bende aynı sorunu yaşıyorum nasıl yapacağız?
udede dedi: Merhaba Game Pass'ten indirdim ama yamayı yapamadım izin hatası veriyor. Yazamıyor klasöre bu hatayı alan oldu mu? Genişletmek için tıkla... Bende aynı sorunu yaşıyorum nasıl yapacağız?