İkisi de indirimde ama İkisi de Gamepass'te var haberiniz olsun.Evet arkadaşlar bu fiyata oyun alınır mı sizce?
Evet arkadaşlar bu fiyata oyun alınır mı sizce?
Hocam malum piyasa artışta yakında zam gelebilir (benim steam bağımlılığım var)Game Pass'den oynamak daha mantıklı olur gibi hocam.
Hocam malum piyasa artışta yakında zam gelebilir (benim Steam bağımlılığım var)![]()
Yani hocam Atomic Heart şurada toplasanız 10-15 saatlik oyun. 400 küsur TL vermek mantıklı değil sırf Steam takıntısı için. Tabii sizin kararınız. Football menager hakkında da bir bilgim yok.
Haklısın dolar artıyorya o yüzden oyun stoklicam biraz sence yaz indirimlerini mi bekleyeyim.
HaklısınFM 24 çıkacak bir kaç aya çok mantıksız para harcama olur.
İkisi de fiyatını hak etmeyen oyunlar bana göre. Farklı seçeneklere yönelmeni öneririm.Evet arkadaşlar bu fiyata oyun alınır mı sizce?
Doğru söylüyorsun ozaman yaz indirimlerini bekliyimİkisi de fiyatını hak etmeyen oyunlar bana göre. Farklı seçeneklere yönelmeni öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.