Bir hocamız dedi ki yakın zamanda dal seçeceksiniz ama ne zaman olur bilemiyorum. Başka bir hocada siz atpsiniz dal seçmezsiniz dedi aklım çok karıştı şimdi.
Staj yapacaksan ampsin staj yapmayacaksan atpsin dostum. Onun dışında dal seçmiyeceksin hocalar gelip sana kendi istedikleri dalı seçtirecek. Mobil uygulamalar ve seçmeli oyun programlama vs seçiceksin.
Staj yapacaksan ampsin staj yapmayacaksan atpsin dostum. Onun dışında dal seçmiyeceksin hocalar gelip sana kendi istedikleri dalı seçtirecek. Mobil uygulamalar ve seçmeli oyun programlama vs seçiceksin.
seçilmiyor kardeşim maalesef o bizden önceki müfredattı artık ikisini birden görüyorsunuz 11 de hem veritabanı yani mvc hemde tasarım yani html css js üçlüsü
Seçilmiyor kardeşim maalesef o bizden önceki müfredattı artık ikisini birden görüyorsunuz 11 de hem veri tabanı yani MVC hem de tasarım yani HTML CSS JS üçlüsü.