Atp meslek lisesinde TYT AYT ve YDT aynı anda götürülebilir mi?

swynZz

Decipat
Makaleler
1
Yer
Manisa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus dual 4060 msi b560m pro-e i7 11700kf 2x16 gb 3200 mhz ddr4 ram
500 gb ssd

Samsung odyssey g4
cloud 3
dareu a950 pro 1k hz
spirit of aim blue hybrid
Mchose ace 60 pro
Şu an 9. sınıfım 9 veya 10. sınıftan başlasam aynı anda YDT, AYT, TYT başarabilir miyim? AYT ve YDT tarihleri çakışıyor muydu? Öyle olursa 9'da YDT ve İngilizce çalışsam kalan sınıflarda TYT AYT çalışsam. YKS'ye girdikten 1 sene sonra TYT puanım bir daha sayılıyorsa 1 yılda YDT çalışarak güzel bir bölüm kazanabilir miyim? @Melih1337

Düzenli çalışırsan yaparsın kesinlikle. Erken bile sayılır 3-4 senen var.

Evet, bunların hepsini kesinlikle yapabilirsin ancak blidiğim kadarıyla TDT puanının bir sonraki yıl için sayılması kaldırılmıştı. Sen yine de kontrol et. YDT için şu an böyle harıl harıl çalışmana gerek yok bence, asıl hedefin AYT sınavı ise ona odaklan. Boş zamanlarında sitcom diziler izleyebilirsin, telefonunu İngilizce yapabilirsin ve izlediğin içerikleri İngilizce odaklı yapabilirsin şu anlık. Eğer biraz daha ilerletmek istiyorum dersen YouTube üzerinden yabancı öğretmenlerin videolarına bakabilirsin. "Learning English" diye aratsan bile sana çok yardımcı olur diye düşünüyorum. 9. sınıf olup bu farkındalığa sahip olman da güzel bir şey. Derslerini, konularını ve öğretmenlerin verdiği ödevleri muhakkak yap, boş zamanlarında da ekstra olarak Türkçe, Matematik gibi derslere ağırlık ver. Bunları yaparken sosyal hayatını da ihmal etme tabii. Arkadaşların ve sevdiklerine de vakit ayır, zombi gibi ders çalışmak 11. sınıftan sonraya mahsus bence. Hem dediğim gibi yapman gerekenleri şu an yaparsan, ileride çok rahat edersin. Herhangi bir sorun olduğunda buradan post atabilirsin, her zaman bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…