ATP meslek lisesine gidilerek iyi TYT netleri yapılabilir mi?

swynZz

Decipat
Makaleler
1
Yer
Manisa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus dual 4060 msi b560m pro-e i7 11700kf 2x16 gb 3200 mhz ddr4 ram
500 gb ssd

Samsung odyssey g4
cloud 3
dareu a950 pro 1k hz
spirit of aim blue hybrid
Mchose ace 60 pro

Sizce ATP MOSTEM meslek lisesine gidersem bu netleri yapabilir miyim?

Çalışırsanız neden olmasın? Ama kültür derslerini çok az, ya da hiç göremeyeceğiniz için o boşluğu sizin kendi çalışmalarınızla doldurmanız gerekiyor.
Kültür dersleri nedir? Neden görmüyoruz?

Kültür dersleri nedir? Neden görmüyoruz?

Ben ATP mezunuyum. İlk 2 sene matematik, fizik, kimya, edebiyat, coğrafya gibi kültür derslerini normal bir Anadolu lisesindeki gibi görüyorsunuz ama oldukça yüzeysel. En azından kendi zamanımda bu derslerin üzerine pek durulmadı. Bunun yerine meslek derslerine daha çok önem verildi.

Sizi bir anlığına AMP olarak düşündüm. İlerleyen dönemlerde seçeceğiniz alana göre kültür dersleri ve meslek derslerinin saatlerini mutlaka araştırın. Şimdi bir şeyler değişmiş olabilir o yüzden yanlış bilgi vermeyeyim.

Eki Görüntüle 2581208
Sizce ATP MOSTEM meslek lisesine gidersem bu netleri yapabilir miyim?
4 sene önce mezun oldum mostemden otomasyon bölümünü bitirdim. Benim dönemimde ilk senenizde çok atölye dersleri olmuyordu sonraki senelerde artıyor atölye dersleriniz meslek öğrenesiniz diye bundan dolayı da kültür dersleriniz azalıyor. Çalışkan biriysen yaparsın yani en azından bu netlere yaklaşırsın birçok arkadaşımın TYT neti iyiydi.

Kültür dersleri nelerdir hocam?
Kültür dersleri nelerdir hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…