ATS alınır mı?

AMD_Fanboy

Hectopat
Daha fazla  
Baktım indirime girmiş alsam mı dedim. Elimde ets2 var yaklaşık 3 yıldır oynuyorum. Bunu da göz önünde bulundurursak almaya değer mi?

Değmez map ETS kadar büyük değil ETS'ye göre daha pahalı ETS kadar büyük bir toplulukda yok ama manuel 18 vites sürecekseniz eğlenceli oluyor hem trucksersMP de Avrupa sunucusu neredeyse boş Amerika sunucusundada ping oluyor

Alınır, asfalt ve ışıklandırma modu ile 40-50 saat oynamıştım. Seyir hızı ETS2'den yüksek, ekstra bir şey beklenmez ancak aldığıma memnunum.

Baktım indirime girmiş alsam mı dedim. Elimde ETS 2 var yaklaşık 3 yıldır oynuyorum. Bunu da göz önünde bulundurursak almaya değer mi?

American tırları hoşuna gidiyorsa al. Ama verdiğin paraya değmez söyleyeyim. Tek kişi oynayacaksan istersen al grafik açısından daha hoş ama MP oynayacak tavsiye etmem.

ETS ve ATS'nin olduğu bir paket var eğer ETS varsa normal indirimden daha ucuza alabiliyorsun diye biliyorum ben öyle almıştım. Sayfayı biraz aşağı indirince görürsün.

ETS 2 DLC paket almayı düşünüyorum. Cevaplarınız için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…