ATS almaya değer mi?

DarkCrystalTR

Hectopat
Daha fazla  
Halihazırda DLC bakımından neredeyse tam bir ETS 2'ye sahibim. Sizce ATS alınır mı? Şu anlık ATS DLC'si almayacağım. Sırf normal harita oynayacağım. Multiplayer seven biriyim.

Halihazırda DLC bakımından neredeyse tam bir ETS 2'ye sahibim. Sizce ATS alınır mı? Şu anlık ATS DLC'si almayacağım. Sırf normal harita oynayacağım. Multiplayer seven biriyim.
Ekip varsa sarar da eskiden çok fazla ETS oynadıysanız kısa bir süre sonra bırakırsınız.

Ets 2 oynamış biri olarak, indirim bitmesine son 1 saat kaldı ben de senin gibi kararsız kaldım. Dışarıdan haritalar güzel görünüyor ama...

ETS 2 oynamış biri olarak, indirim bitmesine son 1 saat kaldı ben de senin gibi kararsız kaldım. Dışarıdan haritalar güzel görünüyor ama...

DLC'siz yolları bile güzel ama mapi küçük. Kesinlikle DLC lazım.

Cevaplarınız için sağ olun. Online'ı çok aktif değilmiş o yüzden vazgeçtim.

ATS'ye bir kere alışınca ETS zevksiz geliyor. Yerinde olsam ATS alırdım.

Hocam DLC ile alınsa bile çabuk zevki kaçar mı acaba konuyu açan kişi de benim gibi ETS 2 oynamış o yüzden soruyorum

415 saat ETS 2'im var ve gram sıkılmadım. Tırlar ilk başta sıkıcı geliyor sonra alışıyorsun. (mesajı geç attım farkındayım çünkü uyarı yedim.) Umarım almışsındır oyunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…