Duman_TR Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 329 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #1 ATS ilk defa başlıyorum. Normalde full ETS 2 oynardım indirime girince aldım. Başlangıç tırı hangisi alınmalı ve oyundaki en iyi tır hangisi?
ATS ilk defa başlıyorum. Normalde full ETS 2 oynardım indirime girince aldım. Başlangıç tırı hangisi alınmalı ve oyundaki en iyi tır hangisi?
rainman23 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 1.795 Çözümler 2 21 Kasım 2022 #2 Ben Volvo almıştım. Şuan genelde Peterbilt 579 kullanıyorum. Özellikleri yakın geliyor araçların birbirine bana göre, o yüzden çok önemsememiştim.
Ben Volvo almıştım. Şuan genelde Peterbilt 579 kullanıyorum. Özellikleri yakın geliyor araçların birbirine bana göre, o yüzden çok önemsememiştim.
twofactor Decapat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 318 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 5700x / RTX3060 12GB / 32 GB RAM / 1.5TB SSD Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2022 #3 Duman_TR dedi: ATS ilk defa başlıyorum. Normalde full ETS 2 oynardım indirime girince aldım. Başlangıç tırı hangisi alınmalı ve oyundaki en iyi tır hangisi? Genişletmek için tıkla... Hala önemser misin bilmiyorum ama Kenworth W900 almanı öneririm tüm oyun boyunca taşır seni
Duman_TR dedi: ATS ilk defa başlıyorum. Normalde full ETS 2 oynardım indirime girince aldım. Başlangıç tırı hangisi alınmalı ve oyundaki en iyi tır hangisi? Genişletmek için tıkla... Hala önemser misin bilmiyorum ama Kenworth W900 almanı öneririm tüm oyun boyunca taşır seni