ATS DLC olmadan oynanır mı?

futs

Hectopat
Steam dolara geçtiği için maalesef DLC'lerle çok yüksek fiyata geliyor. DLC olmadan eğlenceli olur mu? Haritası geniş mi? Tek kişilik mod için.

Bence eğlenceli. Dlc ler o kadarda mühim değil. Haritası da gayet geniş.

Fena olmaz ama zamanla artık yolları tanırsın, sıkılırsın. Yoksa ATS kötü oyun değil. DLC takviyesi istiyor.

Dolara geçmeden önce almayı düşünmüştüm sonra sarmaz diye düşündüm şimdi 2-3 videoya denk geldim alasım geldi :/

Harbiden hocam. ETS beni 30dk oynayınca bayıyor fakat ATS baymıyor. Uzun vadede DLC'leri yavaş yavaş alınabilinir.

ETS bana da sıkıcı gelmişti öyle duruyor kütüphanede. DLC'leri de oyun sararsa yavaş yavaş alırım muhtemelen.

ETS bana da sıkıcı gelmişti öyle duruyor kütüphanede. DLC'leri de oyun sararsa yavaş yavaş alırım muhtemelen.
Hocam en az ilk 30-40 saat vanilla versiyon sıkmaz sonrasında dlclerden dikkatinizi çekeni alırsınız.

ETS2 ve ATS, oyun ve DLC'leri Steam TL iken ile aynı fiyatta bilgin olsun. O zamanki fiyatlar bire bir şuanki dolar hali. Şuanda indirim de varken daha önce düşünüp almadıklarınızı şimdi alabilirsiniz. DLC'sizde oynanır ama bir yerden sonra sıkabilir.

ETS 2 var zaten hocam, ATS'nin eski fiyatını da daha ucuz zannediyordum. Ana oyunu aldım, DLC'leri de ilerleyen zamanlarda alırım muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…