Mesmutr Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar oyunda bir şey yaptım sonra sol üstte bu panel çıktı nasıl kapayabilirim?
Çözüm S Silinen üye 311895 27 Nisan 2022 FPS'i de göstermişsin, onu da kapatmak için g_fps 0 yazabilirsin. Sonra g_minicon 0 kodu ile bu panel kapanması lazım, konsola bu kodları girin.
FPS'i de göstermişsin, onu da kapatmak için g_fps 0 yazabilirsin. Sonra g_minicon 0 kodu ile bu panel kapanması lazım, konsola bu kodları girin.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 27 Nisan 2022 #2 FPS'i de göstermişsin, onu da kapatmak için g_fps 0 yazabilirsin. Sonra g_minicon 0 kodu ile bu panel kapanması lazım, konsola bu kodları girin. Artı 2 Eksi Çözüm
FPS'i de göstermişsin, onu da kapatmak için g_fps 0 yazabilirsin. Sonra g_minicon 0 kodu ile bu panel kapanması lazım, konsola bu kodları girin.
KS KS Mesmutr Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2022 #3 Silinen üye dedi: FPS'i de göstermişsin, onu da kapatmak için g_fps 0 yazabilirsin. Sonra g_minicon 0 kodu ile bu panel kapanması lazım, konsola bu kodları girin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dostum. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: FPS'i de göstermişsin, onu da kapatmak için g_fps 0 yazabilirsin. Sonra g_minicon 0 kodu ile bu panel kapanması lazım, konsola bu kodları girin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dostum.