ATT nasıl olunur?

Quantum9

Kilopat
Makaleler
9
Yer
Beşiktaş / İstanbul
Daha fazla  
Meslek
İş Geliştirme
Üniversite 4. sınıf öğrencisiyim. Aynı zamanda mesleğim ile alakalı bir firmada yarı zamanlı çalışıyorum. Bölümümden memnunum ancak, çoğu kişide olduğu gibi bende de hoşlandığım ve biraz özendiğim, ATT alanı dikkatimi çekmekte. Küçüklükten beri içimde olan bir istek. Daha önce foruma da yazmıştım bu konuda bilgi sahibi arkadaş var mı? diye. Fakat pekte tatmin edici cevaplar alamadım.
Ambulans şoförü olmak istiyorum, ehliyetim var ve aktif şekilde araç kullanıyorum. Nasıl ATT veya ambulans şoförü olabilirim? sorum bu. Yol göstermenize ihtiyacım var, çok araştırdım internette fakat çok karışık bilgiler. Şoför için gerekli psikoteknik, motor ve ilk yardım eğitimlerinden geçmenin yeterli olduğu ve gerekli belgeyi alabildiği belirtilmekte.
Ekstra bir bilgisi olan veya yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa ve yorum yaparsa sevinirim. Nasıl bir yol izlemeliyim, nereden başvuru yaparım veya eğitimi nereden alırım?

Artık genel olarak ambulans şoförü paramediğin kendisi oluyor veya att 4 yıllık okuduğun bölümü bilmiyorum ama pek gelecek vaat eden bir bölüm değil onlarca arkadaşım atanamadı farklı işlerde çalışıyorlar.

Artık genel olarak ambulans şoförü paramediğin kendisi oluyor veya att 4 yıllık okuduğun bölümü bilmiyorum ama pek gelecek vaat eden bir bölüm değil onlarca arkadaşım atanamadı farklı işlerde çalışıyorlar.
Hocam Uluslararası Ticaret ve Lojistik okuyorum, son sınıfım. Açıkçası ambulans şoförü olmanın pek bir geleceği olmadığının farkındayım. Sadece şoför olmak için bir belge alma şansım varsa almak istiyorum, küçüklükten gelen bir şey hocam :D yani ambulans şoförü olmasam bile o belgeyi almayı istiyorum. Herhangi bir bilginiz var mı hocam? nasıl bir yol izlemeliyim. Bölüm okumadan şoför olma prensibi nasıl işliyor.

Hocam Uluslararası Ticaret ve Lojistik okuyorum, son sınıfım. Açıkçası ambulans şoförü olmanın pek bir geleceği olmadığının farkındayım. Sadece şoför olmak için bir belge alma şansım varsa almak istiyorum, küçüklükten gelen bir şey hocam :D yani ambulans şoförü olmasam bile o belgeyi almayı istiyorum. Herhangi bir bilginiz var mı hocam? nasıl bir yol izlemeliyim. Bölüm okumadan şoför olma prensibi nasıl işliyor.
Hiç bir ek belge gereksinimi yok normal ehliyet sağlık kurulundan sağlıklıdır belgesi birde torpil. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı