LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 15 Mart 2018 #1 Attack on Titan 2 - A.O.T.2 - 進撃の巨人2 on Steam Fiyatı 92 TL.
A ahmet çevik Megapat Katılım 12 Eylül 2015 Mesajlar 452 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2018 #2 Oyunu Torrent ile indirdim Kontrollerinde zorlandığım için silmek zorunda kaldım
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 5 Mayıs 2018 #3 ahmet çevik dedi: Oyunu Torrent ile indirdim Kontrollerinde zorlandığım için silmek zorunda kaldım Genişletmek için tıkla... Normalde yardım etmem ama oyunu normal olarak indirsen de bu programla istediğin tuşu istediğin yere atabiliyorsun. Xbox 360 Controller Emulator Kendine göre ayarlayabilirsin.
ahmet çevik dedi: Oyunu Torrent ile indirdim Kontrollerinde zorlandığım için silmek zorunda kaldım Genişletmek için tıkla... Normalde yardım etmem ama oyunu normal olarak indirsen de bu programla istediğin tuşu istediğin yere atabiliyorsun. Xbox 360 Controller Emulator Kendine göre ayarlayabilirsin.
Rosseckx Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mayıs 2015 Mesajlar 2.266 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Sovngarde 6 Mayıs 2018 #4 Story şeklinde oyun değil mi? Eskiden mini oyunu vardı chibi karakterlerle atlayıp zıplardık unity oyunuydu sanırım
Story şeklinde oyun değil mi? Eskiden mini oyunu vardı chibi karakterlerle atlayıp zıplardık unity oyunuydu sanırım