ScalaNova11 Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #1 İyi günler. Attack on titan 2 için Türkçe yama arıyordum da. Cidqu adlı site buldum fakat maalesef siteye girip yamayı indiremiyorum. @CidQu Aldığım hata.
İyi günler. Attack on titan 2 için Türkçe yama arıyordum da. Cidqu adlı site buldum fakat maalesef siteye girip yamayı indiremiyorum. @CidQu Aldığım hata.
F flugsmoove Femtopat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 127 31 Ağustos 2022 #2 F11'e basıp, Opera'yı tam ekrana al, ardından sayfayı yenile.
ScalaNova11 Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #3 Maalesef denedim ama aynı hatayı alıyorum. flugsmoove dedi: F11'e basıp, Opera'yı tam ekrana al, ardından sayfayı yenile. Genişletmek için tıkla...
Maalesef denedim ama aynı hatayı alıyorum. flugsmoove dedi: F11'e basıp, Opera'yı tam ekrana al, ardından sayfayı yenile. Genişletmek için tıkla...
F flugsmoove Femtopat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 127 31 Ağustos 2022 #4 ScalaNova11 dedi: Maalesef denedim ama aynı hatayı alıyorum. Eki Görüntüle 1502735 Genişletmek için tıkla... Başka bir tarayıcıda deneyin. Orada da olmazsa site de sorun vardır.
ScalaNova11 dedi: Maalesef denedim ama aynı hatayı alıyorum. Eki Görüntüle 1502735 Genişletmek için tıkla... Başka bir tarayıcıda deneyin. Orada da olmazsa site de sorun vardır.
ScalaNova11 Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #5 flugsmoove dedi: Başka bir tarayıcıda deneyin. Orada da olmazsa site de sorun vardır. Genişletmek için tıkla... Aynen site hatalı sanırım. flugsmoove dedi: Başka bir tarayıcıda deneyin. Orada da olmazsa site de sorun vardır. Genişletmek için tıkla... Sanırım iade edeceğim oyunu Türkçe yaması var diye almıştım. Bu tür oyunlar açıkçası Türkçe olmayınca pek hoşuma gitmiyor. Son düzenleme: 1 Eylül 2022
flugsmoove dedi: Başka bir tarayıcıda deneyin. Orada da olmazsa site de sorun vardır. Genişletmek için tıkla... Aynen site hatalı sanırım. flugsmoove dedi: Başka bir tarayıcıda deneyin. Orada da olmazsa site de sorun vardır. Genişletmek için tıkla... Sanırım iade edeceğim oyunu Türkçe yaması var diye almıştım. Bu tür oyunlar açıkçası Türkçe olmayınca pek hoşuma gitmiyor.
F flugsmoove Femtopat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 127 1 Eylül 2022 #6 ScalaNova11 dedi: Sanırım iade edeceğim oyunu Türkçe yaması var diye almıştım. Bu tür oyunlar açıkçası Türkçe olmayınca pek hoşuma gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Az önce baktım, sitenin 'çeviri' bölümü dışındaki her şeyi çalışıyor. Yamanın yapımcısı ise yaklaşık 10 gündür aktif değil. @CidQu Son olarak web archive'den bakacağım. Sitenin eski ve adam akıllı çalışan bir sürümünü bulursam haber ederim.
ScalaNova11 dedi: Sanırım iade edeceğim oyunu Türkçe yaması var diye almıştım. Bu tür oyunlar açıkçası Türkçe olmayınca pek hoşuma gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Az önce baktım, sitenin 'çeviri' bölümü dışındaki her şeyi çalışıyor. Yamanın yapımcısı ise yaklaşık 10 gündür aktif değil. @CidQu Son olarak web archive'den bakacağım. Sitenin eski ve adam akıllı çalışan bir sürümünü bulursam haber ederim.
ScalaNova11 Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #7 flugsmoove dedi: Az önce baktım, sitenin 'çeviri' bölümü dışındaki her şeyi çalışıyor. Yamanın yapımcısı ise yaklaşık 10 gündür aktif değil. @CidQu Son olarak web archive'den bakacağım. Sitenin eski ve adam akıllı çalışan bir sürümünü bulursam haber ederim. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam.
flugsmoove dedi: Az önce baktım, sitenin 'çeviri' bölümü dışındaki her şeyi çalışıyor. Yamanın yapımcısı ise yaklaşık 10 gündür aktif değil. @CidQu Son olarak web archive'den bakacağım. Sitenin eski ve adam akıllı çalışan bir sürümünü bulursam haber ederim. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam.
F flugsmoove Femtopat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 127 1 Eylül 2022 #8 ScalaNova11 dedi: Çok teşekkür ederim hocam. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam, web archive'den bakınca bir tane eski sürüm buldum. Giriş yapmayı dener misiniz? ceviri A new Flutter project. web.archive.org
ScalaNova11 dedi: Çok teşekkür ederim hocam. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam, web archive'den bakınca bir tane eski sürüm buldum. Giriş yapmayı dener misiniz? ceviri A new Flutter project. web.archive.org
ScalaNova11 Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #9 flugsmoove dedi: Rica ederim hocam, web archive'den bakınca bir tane eski sürüm buldum. Giriş yapmayı dener misiniz? ceviri A new Flutter project. web.archive.org Genişletmek için tıkla... Denedim hocam fakat aynı hatayı alıyorum maalesef. Yine de ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.
flugsmoove dedi: Rica ederim hocam, web archive'den bakınca bir tane eski sürüm buldum. Giriş yapmayı dener misiniz? ceviri A new Flutter project. web.archive.org Genişletmek için tıkla... Denedim hocam fakat aynı hatayı alıyorum maalesef. Yine de ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.