X xymnshn Centipat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 393 Çözümler 5 12 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar 3. sezon 2. kısmı bitirdim ama 4. sezona geçerken Sürprizbozan: Diziyi Bilenler Baksın. 4. sezonu yani final sezonu izlerken silahlı çatışma alanında başladı, ben doğru sezonu izliyorum değil mi, yani final sezon? sizce doğru sırayla mı izliyorum, devam edeyim mi? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2022
Arkadaşlar 3. sezon 2. kısmı bitirdim ama 4. sezona geçerken Sürprizbozan: Diziyi Bilenler Baksın. 4. sezonu yani final sezonu izlerken silahlı çatışma alanında başladı, ben doğru sezonu izliyorum değil mi, yani final sezon? sizce doğru sırayla mı izliyorum, devam edeyim mi?
A Atahan Kutlu Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 1.716 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Temmuz 2022 #2 Evet hocam, ben de oralardayım. Biraz önceki sezondan farklı başladı ama doğru gidiyorsunuz. Zaten izleyince anlarsınız olayları. Son düzenleme: 12 Temmuz 2022
Evet hocam, ben de oralardayım. Biraz önceki sezondan farklı başladı ama doğru gidiyorsunuz. Zaten izleyince anlarsınız olayları.
X xymnshn Centipat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 393 Çözümler 5 12 Temmuz 2022 #3 Atahan Kutlu dedi: Evet hocam, ben de oralardayım. Biraz önceki sezondan farklı başladı ama doğru gidiyorsunuz. Zaten izleyince anlarsınız olayları. Genişletmek için tıkla... Anladım korktum öyle başlayınca bir yer mi kaçırdım diye teşekkür ederim.
Atahan Kutlu dedi: Evet hocam, ben de oralardayım. Biraz önceki sezondan farklı başladı ama doğru gidiyorsunuz. Zaten izleyince anlarsınız olayları. Genişletmek için tıkla... Anladım korktum öyle başlayınca bir yer mi kaçırdım diye teşekkür ederim.
A Atahan Kutlu Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 1.716 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Temmuz 2022 #4 xymnshn dedi: Anladım korktum öyle başlayınca bir yer mi kaçırdım diye teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam. Başta ben de öyle sanmıştım ama asıl olaylar şimdi başlıyor diyebiliriz. Keyifli izlemeler dilerim.
xymnshn dedi: Anladım korktum öyle başlayınca bir yer mi kaçırdım diye teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam. Başta ben de öyle sanmıştım ama asıl olaylar şimdi başlıyor diyebiliriz. Keyifli izlemeler dilerim.