bebekproYT Centipat Katılım 12 Mart 2020 Mesajlar 177 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2020 #1 Vallahi beyler/bayanlar4.sezon çok karışık olacak abim manga aldı. Ama okumadım ama abimin anlattığına göre çok karışık olacakmış. Sizce ne zaman çıkar? Ya da bilginiz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2020
Vallahi beyler/bayanlar4.sezon çok karışık olacak abim manga aldı. Ama okumadım ama abimin anlattığına göre çok karışık olacakmış. Sizce ne zaman çıkar? Ya da bilginiz var mı?
Xenothius Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 18 14 Eylül 2020 #2 Ekim'de çıkacak diye biliyorum. Ama hangi gününde çıkar bilmiyorum.
angelordevilas Femtopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 1 25 Eylül 2020 #3 4 Ekim'de çıkacak. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Eylül 2020
bebekproYT Centipat Katılım 12 Mart 2020 Mesajlar 177 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2020 #4 angelordevilas dedi: 4 Ekim'de çıkacak. 4 Ekim'de. Genişletmek için tıkla... Uygunsuz üslüb deneliyle ban yediniz.
angelordevilas dedi: 4 Ekim'de çıkacak. 4 Ekim'de. Genişletmek için tıkla... Uygunsuz üslüb deneliyle ban yediniz.
A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 27 Eylül 2020 #5 7 Aralık'ta çıkacak. Eylül idi sonra ertelendi.
Divine Kilopat Katılım 15 Ocak 2019 Mesajlar 357 27 Eylül 2020 #6 Silinen üye dedi: Uygunsuz üslüb deneliyle ban yediniz. Genişletmek için tıkla... Ben senin gibi yazdığım için uyarı aldım sadece raporlaman gerekiyormuş.
Silinen üye dedi: Uygunsuz üslüb deneliyle ban yediniz. Genişletmek için tıkla... Ben senin gibi yazdığım için uyarı aldım sadece raporlaman gerekiyormuş.
misaa Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 101 Yer Otakuların olmadığı yer 27 Eylül 2020 #7 7 Aralık diye biliyorum.
bebekproYT Centipat Katılım 12 Mart 2020 Mesajlar 177 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2020 #8 Divine dedi: Ben senin gibi yazdığım için uyarı aldım sadece raporlaman gerekiyormuş. Genişletmek için tıkla... Sağ ol. misaa dedi: 7 Aralık diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ne 7 Aralık mı 4.sezondan bahsediyoruz Ekim'de çıkcak 2-3 hafta da çevirme falan olacak ben ingilizcem iyi olduğu için ilk 2 bölümünü izleyeceğim. Abdullah_Kadir dedi: 7 Aralık'ta çıkacak. Eylül idi sonra ertelendi. Genişletmek için tıkla... Ne 7 Aralık mı D-dostum.
Divine dedi: Ben senin gibi yazdığım için uyarı aldım sadece raporlaman gerekiyormuş. Genişletmek için tıkla... Sağ ol. misaa dedi: 7 Aralık diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ne 7 Aralık mı 4.sezondan bahsediyoruz Ekim'de çıkcak 2-3 hafta da çevirme falan olacak ben ingilizcem iyi olduğu için ilk 2 bölümünü izleyeceğim. Abdullah_Kadir dedi: 7 Aralık'ta çıkacak. Eylül idi sonra ertelendi. Genişletmek için tıkla... Ne 7 Aralık mı D-dostum.
recepDemir Femtopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #9 angelordevilas dedi: 4 Ekim'de çıkacak. Genişletmek için tıkla... çıkmadı hayla
misaa Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 101 Yer Otakuların olmadığı yer 19 Ekim 2020 #10 bebekproYT dedi: Ne 7 Aralık mı 4.sezondan bahsediyoruz Ekim'de çıkcak 2-3 hafta da çevirme falan olacak ben ingilizcem iyi olduğu için ilk 2 bölümünü izleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Dostum bak çıkmadı hala 7 Aralık'ta çıkacak.
bebekproYT dedi: Ne 7 Aralık mı 4.sezondan bahsediyoruz Ekim'de çıkcak 2-3 hafta da çevirme falan olacak ben ingilizcem iyi olduğu için ilk 2 bölümünü izleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Dostum bak çıkmadı hala 7 Aralık'ta çıkacak.