Attack On Titan alınır mı?

Xeytan

Kilopat
Yer
Cheyenne
Selamlar,
Attack on Titan / A.O.T. Wings of Freedom hazır indirime girmişken almayı düşünüyorum, animesini izledikten sonra oyuna başlamayı düşünüyorum. Sizce alınmalı mı, keyif alır mıyım? Oyun hakkında bilgisi olan arkadaşlar fikir verebilir mi? Teşekkürler.

Severim ve şu an oynarım diyorsan alınır ama şu an oynamayacaksan alma. Fiyatı bayağı pahalı. Tabii fiyatına zam gelme ihtimali var. Karar senin.

Severim ve şu an oynarım diyorsan alınır ama şu an oynamayacaksan alma. Fiyatı bayağı pahalı. Tabii fiyatına zam gelme ihtimali var. Karar senin.

Teşekkür ederim, animesini bitirdikten sonra başlayacaktım, hazır indirimdeyken alayım demiştim.

Hazır konusunu bulmuşken ben de sorayım, bu oyun animesi izlenmeden oynanır mı? Shadow of the colossus tarzı mı?

Oynanır ama küçük detayları kaçırırsın bir de sanırım animeyle birebir değil değiştirdiği yerler var gibi hatırlıyorum. Ne olur ne olmaz önce ilk iki sezonu izleyip oyna. Tür olarak ise biraz daha kendine has. Colossusa da benziyor ama daha hızlı ve keyifli.

Sağolun hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…