Çok güzel bir finaldi. Savaş sahnelerini aceleye gelmesine rağmen baya iyi yapmışlar
Özellikle mikasanın erenin ağızına girdiği sahne çok güzeldi
Diyalogların olduğu bir kaç kısımda animasyon kötüleşiyor fakat mangaya göre diyaloglarda yapılan düzeltmelerle dengelemişler. Mangadan çok daha iyi olmuş. Sondaki şarkı harikaydı Linked Horizon gene bir başyapıt yapmış. Hikaye olarak da çok beğendim belki daha iyi olabilirdi ama gene de beni fazlasıyla tatmin etti.
Çok güzel bir finaldi. Savaş sahnelerini aceleye gelmesine rağmen bayağı iyi yapmışlar
özellikle mikasanın Eren'in ağızına girdiği sahne çok güzeldi
Diyalogların olduğu birkaç kısımda animasyon kötüleşiyor fakat mangaya göre diyaloglarda yapılan düzeltmelerle dengelemişler. Mangadan çok daha iyi olmuş. Sondaki şarkı harikaydı linked Horizon gene bir başyapıt yapmış. Hikaye olarak da çok beğendim belki daha iyi olabilirdi ama gene de beni fazlasıyla tatmin etti.
Eren her kesi öldürseydi son yine aynı olacaktı. Çünkü hatırlarsanız Eldia tehditi olmadan önce de Marley bir dünya savaşındaydı yine insanlar bir birini öldürüyordu. Sadece Eldia tüm nefreti üzerine çekip diğer insanların onlara karşı tek yumruk olmasını sağladı. Ama Eldialılara ötenazi planı uygulansaydı insanlar yine de savaşmaya devam edip bir birini yok edecekti aynısı Eldialılarda içinde geçerli, 98% nüfus yok edilsede yüz yıllar içinde nüfus yeniden artacak ve Eldialılarda kardeşlik bağlarını yitirip bir biriyle savaşacaktı(hatırlarsanız aynı durum kadim Eldialıların başına gelmişti). Yani Eren en azından sevdikleri için birkaç yıl sürecek olan bir barış ortamı yarattı. Eren'in sevdikleri için tek yapabileceği buydu ve onların huzur içinde bu dünyadan köçmesini sağlamaktı çünkü devamlı barış insanların doğasına aykırı.
hocam sanırım oturmak için kullandığınız yer ile izlemişsiniz. Mikasa orada Eren'e veda ediyor. Cesedini öpüyor nasıl bir sözdür ya. Ayrıca insan kafası kesildikten 30 saniye sonrasını hissedebilmesi ile ilgili bir olay vardı tam hatırlamıyorum. Hadi onu geçtim son saniyelerinde hayatının aşkını öpüyor bunun nesi nekrofili. Nekrofili denilen şeyin ne olduğunu bildiğinden emin misin: 3
hocam sanırım oturmak için kullandığınız yer ile izlemişsiniz. Mikasa orada Eren'e veda ediyor. Cesedini öpüyor nasıl bir sözdür ya. Ayrıca insan kafası kesildikten 30 saniye sonrasını hissedebilmesi ile ilgili bir olay vardı tam hatırlamıyorum. Hadi onu geçtim son saniyelerinde hayatının aşkını öpüyor bunun nesi nekrofili. Nekrofili denilen şeyin ne olduğunu bildiğinden emin misin: 3
"Nekrofili, ölü bedenlere cinsel çekim veya ilgi duymak anlamına gelir. Bu, genellikle cinsel sapmalara dahil edilen bir davranış bozukluğudur." "bilimsel olarak, bir insan öldükten sonra hissetme yeteneği yoktur. Ölümle birlikte sinir sistemleri ve beyin fonksiyonları da sona erer, bu nedenle hissetme veya deneyimleme kapasitesi ortadan kalkar. Ölümden sonraki süreçte vücut biyolojik olarak bozulmaya başlar. İnsanlar genellikle ölüm anında veya sonrasında bilinçsiz olur." Hocam mikasa Eren'in kafasını kestikten sonra dudağından öpüyor nasıl bir veda bu.
"Nekrofili, ölü bedenlere cinsel çekim veya ilgi duymak anlamına gelir. Bu, genellikle cinsel sapmalara dahil edilen bir davranış bozukluğudur." "bilimsel olarak, bir insan öldükten sonra hissetme yeteneği yoktur. Ölümle birlikte sinir sistemleri ve beyin fonksiyonları da sona erer, bu nedenle hissetme veya deneyimleme kapasitesi ortadan kalkar. Ölümden sonraki süreçte vücut biyolojik olarak bozulmaya başlar. İnsanlar genellikle ölüm anında veya sonrasında bilinçsiz olur." Hocam mikasa Eren'in kafasını kestikten sonra dudağından öpüyor nasıl bir veda bu.