Ucrold Hectopat Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 780 Çözümler 6 26 Kasım 2023 #31 megu dedi: Kendi kendine cevaplamışsın zaten dediğinin ne kadar mantıksız olduğunu. Genişletmek için tıkla... Sanırım kendinizi her zaman haklı sanıyorsunuz
megu dedi: Kendi kendine cevaplamışsın zaten dediğinin ne kadar mantıksız olduğunu. Genişletmek için tıkla... Sanırım kendinizi her zaman haklı sanıyorsunuz
Darsafad Centipat Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2023 #32 Erenin nefretini anlayamasamda ortalama bence. Ama efsane seri böyle bitmemeliydi.
A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 2 Aralık 2023 #33 Seri çok uzadığı için sonu bağlananamış 2020'de Final sezonu başlarken bitince izlerim demiştim sonra unutmuşum geçen hasbelkader gördüm bir daha 0'dan izledim bitirdim. Kötü bir son değil ancak daha güzel olabilirdi.
Seri çok uzadığı için sonu bağlananamış 2020'de Final sezonu başlarken bitince izlerim demiştim sonra unutmuşum geçen hasbelkader gördüm bir daha 0'dan izledim bitirdim. Kötü bir son değil ancak daha güzel olabilirdi.