Attack on Titan İngilizce dublaj Türkçe alt yazı versiyonu nerede izlenir?

Huseyin_mc

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bu dizinin İngilizce dublaj Türkçe alt yazı versiyonunu nasıl izleyebilirim? Tüm sezonlar için.

İmkansıza yakın bu dediğin. Bir çok animeyi ing dub izleyebilirsin ama tr altyazıyı ayrı olarak bulup indirmediğin sürece ing dub tr altyazı zor. Önce altyazıyı bul sonra nyaadan dual audio attack on titan çek. Bu şekilde izleyebilirsin anca, netten unut.

Bazı sitelerde 3.sezona kadar bir player içinde hem ingilizce hem japonca dublaj versiyonu oluyordu. 3 sezondan sonra baktım kaldırılmış araştırdım ama bulamadım. Buraya yazmaya karar verdim.

Arkadaşlar, bu dizinin İngilizce dublaj Türkçe alt yazı versiyonunu nasıl izleyebilirim? Tüm sezonlar için.

Hocam ilk 3 sezonu bu şekilde nereden izlediniz bende İngilizce dublaj izlemek istiyorum.

Linkini bıraktığım videoda istediğin her anime nasıl indirilir, nasıl Türkçe yapılır (yapay zeka ile ), nasıl 4K yapılır anlatıyor.

Not: Videoda nyaa. Si sitesini kullanıyor en iyisi o zaten ancak indirdiğiniz anime bölümlerinin yanında like sayısı var en yüksek olanı indirin.

Ayrıca bir animenin yeni bölümü çıkar çıkmaz indirmeyin sitenin moderatörleri kontrol etsin bir.

Ayrıca oynatıcı olarak Media Player classic.
İndirin.

Nyaa. Si sitesine girdiniz ve atıyorum Demon Slayer sezon 4 bölüm 7 indireceksiniz bunu.
Arama çubuğuna düz yazarsanız sonuç çıkmaz mantık şöyle " serinin adı+s0kaçıncı sezon+e0kaçıncı bölüm "

Demon Slayer sezon 4 bölüm 7 yazılışı şöyledir:

" Demon Slayer S04E07 "

Videolink

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağolun hocam ama çok zahmetli. Direkt açıp izleyebiceğim bir site yoksa uğraşmayacağım. İngilizce öğrenmek için AOT izlemeyi düşünüyorum. Bir yandan Türkçe bir yandan İngilizce cümleleri defterime yazıyorum. Yabancidizi web sitesinde hem Türkçe hem İngilizce altyazı aynı anda açılıyor ama maalesef İngilizce dublaj ve altyazı aynı değil farklı cümleler var. O yüzden onu da kullanamıyorum.

Hocam zahmetli diyorsunuzda 1 dakikada istediğiniz animeyi indirip yapay zekaya çevirebilirtirsiniz mecazen 1 dakika demiyorum gerçekten 1 dakika videoyu izleyiniz sizden ricam zor olmadığını anlarsınız.

Yapay zeka 24 dakikalık anime bölümünü 4 saniyede çeviriyor hadi sizin bilgisayarınız daha yavaş olsun 8 saniye en fazla.

Ayrıca animeyi çevirmek için 4 tane program lazım.
Gmkvextractgui.
MKV tool nix.
Subtitle.
Media Player classic.
Arkadaş indirme linklerini vermiş açıklamada.

Bütün programlar ücretsiz ve güvenli.

Hocam 1 dakika bile olsa yapay zeka çevirileri insan çevirileri gibi tutarlı olmuyor pek çok hata olabiliyor. Normal izlemek için olabilir ama dil öğrenirken pek hoş olmaz.

Hocam 1 dakika bile olsa yapay zeka çevirileri insan çevirileri gibi tutarlı olmuyor pek çok hata olabiliyor. Normal izlemek için olabilir ama dil öğrenirken pek hoş olmaz.

Yapay zeka eskisi gibi değil millet arabasını ona bırakıyor.

Dil öğrenme için yorum yapamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…