Attack on Titan İngilizce versiyonu nereden izlenir?

miracvural

Decapat
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Tablet :D
Meslek
Öğrenciyiz
Attack on titan İngilizce versiyonu izlemek istiyorum ama nereden ve nasıl izleyeceğimi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Attack on titan İngilizce versiyonu izlemek istiyorum ama nereden ve nasıl izleyeceğimi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Japonca orjinalini izlemenizi tavsiye ederim. İngilizce alt yazılı izlersiniz.

Sesler, tepkiler çok daha iyi, orijinal

Nyaa.si den judas attack on titan indirip VLC Player ile oynatabilirsin. Hem dublaj hem de alt yazı var.
Kurtulun şu vlc, potplayer, media player classic gibi çöp playerlardan. Aşağıda attığım mpvyi kullanın, 10a katlar bu çöplerin alayını. Ben o sitenin adını her verdiğimde mesajım silindiği için dolambaçlı söylüyorum. Altyazı olayı farklı. Ona dubtitles bulması lazım. Jysze aotyi yapsaydı dub altyazısı %99 olurdu da judas gibilerde altyazı genellikle japoncaya göre olur, ing duba göre değil.

Mpv player linki GitHub - mpvnet-player/mpv.net: 🎞 mpv.net is a modern media player for Windows that works just like mpv. Kurulum yok direkt çıkartıp kullanıyorsunuz.

Yalnız PC için ben mobil diyorum.

Japonca orijinalini izlemenizi tavsiye ederim. İngilizce alt yazılı izlersiniz.

Sesler, tepkiler çok daha iyi, orijinal.

Ben diziyi izledim bitirdim tekrar İngilizce olarak izlemek istiyorum o yüzden dedim.

Nyaa. Siden judas attack on titan indirip VLC Player ile oynatabilirsin. Hem dublaj hem de alt yazı var.

Mobil için konuşuyoruz değil mi?

Yalnız PC için ben mobil diyorum.
Mobil için konuşuyoruz değil mi?
Baştan desene onu. Mobilde de libretornent uygulaması ile yapabilirsin bunu. Tek fark toplu değil de bir sezonu çeker izler siler diğerini çekersin. Ya da yerin çoksa hepsini çekersin. Alternatif olarak Saikou uygulamasını kurup onun üzerinden izleyebilirsin.

Bir de judas dedik ama indirip izleyeceksen aot ilk 3 sezon için reaktor kullan. O daha iyi. Çok bi boyut farkı da yok aralarında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…