Attack on Titan'da neler oldu?

Aserd

Hectopat
Makaleler
1
Yer
North buganda
Daha fazla  
Arkadaşlar durumlar çok fena. Manyak olaylar dönmüş, ne oldu? Ben de tam anlamadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
3. sezonun finalinden 4 sene geçmiş. İleri bölümlerde anlatırlar arada ne olduğunu.

Dört sene geçmiş orası belli ama bizim Eren gillerden hiç haber alamadık bu bölüm.Benim teorim ise şu:Eren'lerin grubu bir şekilde Reiner'ı yakalayıp onun sayesinde kurucu titanı adadan çaldılar ve savaşı başlattılar.Anlayamadığım dördüncü sezonun ilk bölümündeki savaşta düşen kaledeki askerlerin Eren'in tarafında olup olmaması.Belkide sadece öylesine konulmuş olabilir diyeceğim ama dört yıllık bir savaş halihazırda devam etmiş.

Benim düşüncem üçüncü sezonda bize gösterilen diğer adadaki devlerin güncel hükümete savaş açmış olması ve izlediğimiz bölümün zaferlerini kesinleştiren son savaş olması.Reiner'ın pişmanlık duyması ve sürekli ölmek istemesi ise zamanında hiç istemediği bir şey yapmak zorunda kalmasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Bu da bizi Eren'lere bağlıyor.

Savaşı kazanmış ve güçlenmiş bir halde Eren'lere yani Paradis'e saldıracaklar.Ellerindeki titan gücü ise bence yetersiz,daha ilk bölümde teknolojinin titanları nasıl yamulttuğunu gördük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…