Dazti Picopat Katılım 14 Haziran 2025 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2025 #1 Speed bir mouse pad arıyorum da internette güvenilir bir kaynak bulamadım, sizce hangisi daha hızlıdır?
Speed bir mouse pad arıyorum da internette güvenilir bir kaynak bulamadım, sizce hangisi daha hızlıdır?
Michael_Kaiser Decapat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 6.647 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer VDNKh Daha fazla Sistem Özellikleri 4070 Tİ SUPER Game Rock Omniblack R5 7500F Biostar b650m x3d pro XPG Lancer Blade 16 GB Aigo Liquid DCS360 Zoko Amiral Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Philips Evnia 27M2N3501PA/00, ESPTiger Neon V2 - Moondrop Edition ND75 Mekanik klavye Sennheiser HD450 Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer 10 Ekim 2025 #2 Dazti dedi: Speed bir mouse pad arıyorum da internette güvenilir bir kaynak bulamadım, sizce hangisi daha hızlıdır? Genişletmek için tıkla... Attack Shark pad pek önermem bütçe nedir? Ona göre öneri yapalım
Dazti dedi: Speed bir mouse pad arıyorum da internette güvenilir bir kaynak bulamadım, sizce hangisi daha hızlıdır? Genişletmek için tıkla... Attack Shark pad pek önermem bütçe nedir? Ona göre öneri yapalım
Dazti Picopat Katılım 14 Haziran 2025 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2025 #3 Michael_Kaiser dedi: Attack Shark pad pek önermem bütçe nedir? Ona göre öneri yapalım Genişletmek için tıkla... 1k civarı
Michael_Kaiser dedi: Attack Shark pad pek önermem bütçe nedir? Ona göre öneri yapalım Genişletmek için tıkla... 1k civarı
Michael_Kaiser Decapat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 6.647 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer VDNKh Daha fazla Sistem Özellikleri 4070 Tİ SUPER Game Rock Omniblack R5 7500F Biostar b650m x3d pro XPG Lancer Blade 16 GB Aigo Liquid DCS360 Zoko Amiral Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Philips Evnia 27M2N3501PA/00, ESPTiger Neon V2 - Moondrop Edition ND75 Mekanik klavye Sennheiser HD450 Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer 12 Ekim 2025 #4 Dazti dedi: 1k civarı Genişletmek için tıkla... Eğer 1.5 çıkarsan SOA speed alabilirsin ama çıkamazsan Klasse Blitz Gaming Mousepad www.klassegear.com Hakkında bilgi yok ama speed üstüne bir pad almanızı pek önermem fakat başka ürün yok.
Dazti dedi: 1k civarı Genişletmek için tıkla... Eğer 1.5 çıkarsan SOA speed alabilirsin ama çıkamazsan Klasse Blitz Gaming Mousepad www.klassegear.com Hakkında bilgi yok ama speed üstüne bir pad almanızı pek önermem fakat başka ürün yok.
Dazti Picopat Katılım 14 Haziran 2025 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2025 #5 Michael_Kaiser dedi: Eğer 1.5 çıkarsan SOA speed alabilirsin ama çıkamazsan Klasse Blitz Gaming Mousepad www.klassegear.com Hakkında bilgi yok ama speed üstüne bir pad almanızı pek önermem fakat başka ürün yok. Genişletmek için tıkla... blade y stokları yenilenmiş onu önerir misiniz
Michael_Kaiser dedi: Eğer 1.5 çıkarsan SOA speed alabilirsin ama çıkamazsan Klasse Blitz Gaming Mousepad www.klassegear.com Hakkında bilgi yok ama speed üstüne bir pad almanızı pek önermem fakat başka ürün yok. Genişletmek için tıkla... blade y stokları yenilenmiş onu önerir misiniz