Bende ondan bahsediyorum başka şeylere de ihtiyacı vardır almıştır belki ama bilemeyiz işte. Bir de ana amaç switch olduğu için yine 200'e gelmiş saymam ben şahsen. Ama almayı düşündüğü şeyler vardır onları da eklemiştir güzel fiyat.
Hocam uygulamaya atmasını çözerseniz oluyor, telefonunuzun ayarlarından kaynaklı sanırım. İlk denediğimde uygulamaya attı hala da çalışıyor. Android kullanıyorum eğer IOS kullanıyorsanız Chrome kullanarak bir deneyin isterseniz.
Geldi benim klavye şu anlık sorunsuz driverı aşırı sevdim müziğe göre bile ayarlanabiliyor ışıklar sesini yazım hissini de beğendim yellowa benziyor biraz. Sabah olmasına rağmen şeffaf olduğu için ışıklar gayet iyi tuşlar da büyük tam sevdiğim gibi.
Geldi benim klavye şu anlık sorunsuz driverı aşırı sevdim müziğe göre bile ayarlanabiliyor ışıklar sesini yazım hissini de beğendim yellowa benziyor biraz. Sabah olmasına rağmen şeffaf olduğu için ışıklar gayet iyi tuşlar da büyük tam sevdiğim gibi.
Daha uygun bir kasa bulamadım. Yurt dışında güzel kasalar var ama hepsi 27 doların üzerinde. Bu fiyata başka knoblu bir kasa da bulamadım. Taktıktan sonra beni bilgilendirebilir misin? Merak ettiğim diğer konu ise, sizce 2K'ya sarı siteden Aula F75 mi yoksa yaklaşık 1200 TL'ye bunu modlamak mı daha mantıklı? Emin olamadım. (klavye ve switchleri ucuza buldum, toplamda 1200 TL)
Yani bulamadıysan alınır güzel bir kasası var uyuşur gibi de duruyor ama transparent oldugu için tam olmayabilir de ama denemekten zarar gelmez bu switch ve keycapsleri atabilir misin? Bir de sarı siteden Aula almaktan daha iyidir.
Yani bulamadıysan alınır güzel bir kasası var uyuşur gibi de duruyor ama transparent oldugu için tam olmayabilir de ama denemekten zarar gelmez bu switch ve keycapsleri atabilir misin? Bir de sarı siteden Aula almaktan daha iyidir.
Hocam klavye elimde şu an. Normal tuşlara göre tuşların boyutu biraz daha büyük ama sıkıntı yaratmaz. Bir de tuşların bazıları büyük bazıları küçük normal klavyelere göre, o yüzden tam araştırıp tüm tuşları uyanı almak lazım.
Hocam klavye elimde şu an. Normal tuşlara göre tuşların boyutu biraz daha büyük ama sıkıntı yaratmaz. Bir de tuşların bazıları büyük bazıları küçük normal klavyelere göre, o yüzden tam araştırıp tüm tuşları uyanı almak lazım.