Attack Shark K75 klavye alınır mı?

Hocam malum Temu indirimlerini biliyorsunuz sepete arada denk geliyor. Bir de alt limitsiz alma diye bir şey var bende yeni öğrendim. Bknz: TEMU

Hocam malum Temu indirimlerini biliyorsunuz sepete arada denk geliyor. Bir de alt limitsiz alma diye bir şey var bende yeni öğrendim. Bknz: TEMU

İlk defa duydum bilseydi keşke herkes daha önceden böyle bir şey olduğunu

Denedim bu arada ama bende olmadı LED'lere giriyorum uygulamaya atmıyor.

Denedim bu arada ama bende olmadı LED'lere giriyorum uygulamaya atmıyor.
Hocam uygulamaya atmasını çözerseniz oluyor, telefonunuzun ayarlarından kaynaklı sanırım. İlk denediğimde uygulamaya attı hala da çalışıyor. Android kullanıyorum eğer IOS kullanıyorsanız Chrome kullanarak bir deneyin isterseniz.

Aldığımdan beri yaşamadım ben ama onu Windows'tan falan halledebiliyormussunuz.

Geldi benim klavye şu anlık sorunsuz driverı aşırı sevdim müziğe göre bile ayarlanabiliyor ışıklar sesini yazım hissini de beğendim yellowa benziyor biraz. Sabah olmasına rağmen şeffaf olduğu için ışıklar gayet iyi tuşlar da büyük tam sevdiğim gibi.

Dosya Ekleri

• IMG_2676.jpeg
    143,2 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_2677.jpeg
    143,5 KB · Görüntüleme: 73

Hayırlı olsun hocam. Sevmenize sevindim.

Yani bulamadıysan alınır güzel bir kasası var uyuşur gibi de duruyor ama transparent oldugu için tam olmayabilir de ama denemekten zarar gelmez bu switch ve keycapsleri atabilir misin? Bir de sarı siteden Aula almaktan daha iyidir.

Hocam klavye elimde şu an. Normal tuşlara göre tuşların boyutu biraz daha büyük ama sıkıntı yaratmaz. Bir de tuşların bazıları büyük bazıları küçük normal klavyelere göre, o yüzden tam araştırıp tüm tuşları uyanı almak lazım.

Küçük enter büyük enter falan diyorsunuz değil mi? Normal klavye keycaps set almanız gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…