Attack Shark K75 vs Aigo A68

Bütçe
1.200 - 1.300

CaptainSynex

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Arkadaşlar bütçem 1.200 - 1.300 TL civarında. Genel amaç oyun oynamak. Bunlar arasından hangisi daha çok işime yarar ve uzun ömürlü olur? Yardımcı olursanız çok sevinirim ya da başka önerileriniz varsa bu fiyat bantlarında onlara da açığım. Mekanik ve hot swap olmasını istiyorum sadece ek olarak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Genel olarak CS Fortnite LoL vb diyebilirim.

Arkadaşlar Attack Shark K75 aldım Trendyol'da 1047 TL'ye düşmüş son bankada kalan parayla aldım incelememi başka konuda açacağım bir sorunuz varsa yazın lütfen buradan da cevap verebilirim.

Son düzenleme:
Klavyeniz geldi mi? Birisi ürünün yorumlarında orijinal olmadığını söylemiş bilgi verir mt.

Yarın elime ulaşacağını umuyorum şimdiden sahte olduğunu pek düşünmüyorum çünkü bu klavye uzun zamandır satışta ve satıcı ucuzken stok yaparak ufak bir kar marjı ekleyerek satıyor diye tahmin ediyorum elime ulaşınca buraya yazacağım ayrıyeten konu açacağım almak isteyenler için bilgi amaçlı.

Bende sizinle aynı gün indirimden sipariş etmiştim bugün de birisi beyaz olanına yorum yapmış ürünün arkasında Vooka markasının yazdığını söylemiş bende merak edip baktığımda Vooka sitesinde aynı ürünün 1.199 TL olduğunu gördüm sizin de bilginiz olsun.

Bende sizinle aynı gün indirimden sipariş etmiştim bugün de birisi beyaz olanına yorum yapmış ürünün arkasında vooka markasının yazdığını söylemiş bende merak edip baktığımda vooka sitesinde aynı ürünün 1.199 TL olduğunu gördüm sizin de bilginiz olsun.

Vooka'nın ürettiğiyle Attack Shark'ın ürettiği aynı değildir diye düşünüyorum fakat çoğu fotoğrafta keycapslerde Attack Shark yazdığını görmüştüm inceleyip yazacağım. Teşekkürler.

Genel olarak CS Fortnite LoL vb diyebilirim.

Arkadaşlar Attack Shark K75 aldım Trendyol'da 1047 TL'ye düşmüş son bankada kalan parayla aldım incelememi başka konuda açacağım bir sorunuz varsa yazın lütfen buradan da cevap verebilirim.
Hocam link ve kullandıktan sonra buraya kısa bir fikrinizi yazarsanız güzel olur.

Bende sizinle aynı gün indirimden sipariş etmiştim bugün de birisi beyaz olanına yorum yapmış ürünün arkasında vooka markasının yazdığını söylemiş bende merak edip baktığımda vooka sitesinde aynı ürünün 1.199 TL olduğunu gördüm sizin de bilginiz olsun.

Vooka sadece itha leden şirketmiş az önce müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim daha doğrusu e-posta yoluyla buraya koyacağım ekren görüntüsündne anlayabilirsiniz ürün orijinalmiş zaten içerisinden garanti vs çıkması bunun kanıtı dendi.

Hocam link ve kullandıktan sonra buraya kısa bir fikrinizi yazarsanız güzel olur.

Ürün şu anda 1310.20 TL aşağıda 10 TL kupon ile bir de sayfaı takip ederseniz 20 TL indirim oluyordu galiba elime geçince klavye yazacağım tavsiyem biraz beklemeniz hem ben size yardımcı olayım hoşunuza gidecek mi bakın hem de indirime girebilir kısa süreliğine ara ara bakamınızı öneririrm.

Umarım öyledir. Rica ederim.

Az önceki e-postayla iletişimimden emin oldum büyük ihtimalle orijinal fakat aattack Shark'ın orijinal gelen kablosuyla gelmiyor tabii bunu sadece bizim ülkemizde değil çoğu ülkede yani Attack Shark'ın destek vermediği ülkede böyle dağıtımcılar beyaz bir Type-C kablo ile dağıtımı sağlıyor anladığım kadarıyla YouTube'da Attack Shark K75 inceleme yazarsanız yabancılarda ki bazı videolarda şeffaf 2 yerden bağlanan kablo ve bizimkinde ki gibi beyaz Type-C kablo gelmektedir tahminime dediğim gibi orijinal değilse bile hot swap white swich ve RGB bir klavyeyi 1037 TL'ye almak bile benim için ideal.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-20 225255.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-20 225255.png
    3,7 KB · Görüntüleme: 39

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı