Attack Shark K75'e keycaps önerisi

Makaleler
2
Merhaba Attack Shark K75'i satın aldım eski klavyemin keycaplerini takacaktım bazı tuşların büyük bazı tuşların küçük olduğunu gördüm olmadı. K75'e tam uygun beyaz uygun fiyatlı keycap önerisi var mı?

İlla ışık geçiren mi olması gerekli? Wraith'de PBT Türkçe keycaps takımı var. O sizin klavyenizle uyumlu tuşları içeriyor. Ama ışık geçirmiyor. Fakat PBT ve doubleshot. Onun dışında sarı sitede tonla keycaps seti satılıyor ihtiyacınıza göre.

Hocam ışık geçirse daha iyi. Sarı sitede satılıyor evet baktım bayağı ama klavyemle tamamen uyumlu mu onu bilmiyorum. HyperX'ın falan satılan var. Sarı siteden klavyemle uyumlu bir link atar mısınız örnek olarak.

Hocam çoğu custom keycaps'lerde fazladan alternatif tuşlar oluyor sizin yaşadığınız problem yaşanmasın diye. Hyper-x veya Türkçe keycaps olarak satılanlarda Wraith'in seti hariç diğerlerinde büyük ihtimalle sizin klavyenizle uyumlu alternatif tuşlar yoktur. Tam boy klavyeler mesela 104 tuş olur ve satılırken de öyle yazar. Ama. bazı setlerde 104 yerine 130 140 150 gibi daha yüksek rakamlar bulunur. Bİlin ki bunun sebebi alternatif tuşları da fazlasıyla içeriyor olması.

1739538408023.png

Satın alırken bu ibareleri de dikkate alaiblirsiniz sizin klavyeyle uyumlu olacak şekilde.

Hocam çoğu Custom Keycaps'lerde fazladan alternatif tuşlar oluyor sizin yaşadığınız problem yaşanmasın diye. HyperX veya Türkçe keycaps olarak satılanlarda Wraith'in seti hariç diğerlerinde büyük ihtimalle sizin klavyenizle uyumlu alternatif tuşlar yoktur. Tam boy klavyeler mesela 104 tuş olur ve satılırken de öyle yazar. Ama. Bazı setlerde 104 yerine 130 140 150 gibi daha yüksek rakamlar bulunur. Bilin ki bunun sebebi alternatif tuşları da fazlasıyla içeriyor olması.

Eki Görüntüle 2423549

Satın alırken bu ibareleri de dikkate alaiblirsiniz sizin klavyeyle uyumlu olacak şekilde.

Anladım hocam 130 tuşlu alırım o zaman.

Merhaba Attack Shark K75'i satın aldım eski klavyemin keycaplerini takacaktım bazı tuşların büyük bazı tuşların küçük olduğunu gördüm olmadı. K75'e tam uygun beyaz uygun fiyatlı keycap önerisi var mı?
Merhaba bende aynı klavyeyi kullanıyorum ve tuş takımı arıyorum bulabildin mi?

Temu'daki de iyi marka hocam, wraithtteki kaliteli ve güzel ama tuzlu.
Hocam temu'daki attığın ürünün attack shark k75 ile uyumlu olduğuna emin misin ona göre sipariş vereceğim elimde kalsın istemem ve de sen satın aldın mı yardımcı olursan çok sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı