nWayce Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 14 1 Haziran 2024 #1 Merhaba bu klavyeyi indirimlerde fark ettim, önerir misiniz double Click sorunu olursa switchlerini değiştirsem düzelir mi? K86 kablosuz çalıÅırken deÄiÅtirilebilir mekanik klavye Bluetooth/2.4g ekran ve oyun ve iÅ için ses döner düÄme - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
Merhaba bu klavyeyi indirimlerde fark ettim, önerir misiniz double Click sorunu olursa switchlerini değiştirsem düzelir mi? K86 kablosuz çalıÅırken deÄiÅtirilebilir mekanik klavye Bluetooth/2.4g ekran ve oyun ve iÅ için ses döner düÄme - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
Hyperciaa Hectopat Ekipman Ustası Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.186 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #2 Switchlerini düzeltseniz bile PCB sıkıntılı olma ihtimali var yani değiştirseniz bile çalışmayabilir. Kullandığı switchler de iyi değil diye biliyorum. Her türlü 1500 TL vermek yerine Ak820 almak bin kat daha mantıklı.
Switchlerini düzeltseniz bile PCB sıkıntılı olma ihtimali var yani değiştirseniz bile çalışmayabilir. Kullandığı switchler de iyi değil diye biliyorum. Her türlü 1500 TL vermek yerine Ak820 almak bin kat daha mantıklı.
Gilaybey Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 547 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 1 Haziran 2024 #3 Ak820 pro ile bu klavye arasında kalite farkı hissedilir mi ?
Hyperciaa Hectopat Ekipman Ustası Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.186 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #4 Gilaybey dedi: Ak820 pro ile bu klavye arasında kalite farkı hissedilir mi ? Genişletmek için tıkla... Denemeden bilemem de bana kalırsa hissedilir. Sorunsuz geleceğine inancınız varsa klavyeyi alabilirsiniz dizilimi hoş.
Gilaybey dedi: Ak820 pro ile bu klavye arasında kalite farkı hissedilir mi ? Genişletmek için tıkla... Denemeden bilemem de bana kalırsa hissedilir. Sorunsuz geleceğine inancınız varsa klavyeyi alabilirsiniz dizilimi hoş.