Attack Shark L80 alınır mı?

v4x3

Decapat
Daha fazla  
Daha bugün sıparısını verdım guzel duruyor yabancılar arasında da sevılen bır model. Sızce bır sorun yasar mıyım? Yavas yavas kablosuz urunlere gecıyorum eger alınmaz ıse ıptal edeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam peki gümrükte sorun falan oluşturur mu acaba bende uygun fiyatlı kablosuz kulaklık almayı düşünüyorum. Sanırım tam sınırda fiyatı.

Hocam peki gümrükte sorun falan oluşturur mu acaba bende uygun fiyatlı kablosuz kulaklık almayı düşünüyorum. Sanırım tam sınırda fiyatı.

Vergisini içinde odedım bir 1100 TL'ye satan var bir de 850 kargoyu Amazon Prime'la aldım 1200 TS gıbı bir şey cıktı. Ben almadan once 9 stok vardı sımdı 8 stoklar gec yenileniyor sanırsam.

Umarım sorunsuz gelir. Piyasada şu an bu fiyat bandında L80, FUXI-H3 ve VXE siren V1 var. Fuxi-h3 zaten eleniyor ses kalitesi yüzünden. VXE'nin şu anda bende VXE R1 Pro faresi var ve gayet kaliteli bu iki kulaklıktan başka bir seçenek yok galiba.

Evet ama 30 euro sınırı var 1100 TL 1200 TL gıbı bir şey tuttu umarım gumrukte sorun cıkmaz.

Kararın 21 Ağustos'ta yürürlüğe gireceği söyleniyor o süreye kadar Türkiye'ye gelir kulaklık. Zaten uzun süren kısım yurt dışı değil yurtiçinde kargo firmaları yüzünden. Sorunsuz geleceğini düşünüyorum hocam. Güle güle kullanın şimdiden.

Teşekkürler hocam hayırlı akşamlar.

İfadeler: QTR
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…