J JustTheOR Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #1 Kulaklık alacağım bunu önerdiler bunumu almalıyım daha iyisini bulabilir miyim bu fiyata? Amazon.com.tr Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2024
Kulaklık alacağım bunu önerdiler bunumu almalıyım daha iyisini bulabilir miyim bu fiyata? Amazon.com.tr
X Xmuzaffer Centipat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 32 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #2 Kanka bende bu kulaklıga şimdi bakıyordum bu fiyata bence daha iyisi yoktur gibi ama biraz daha araştırmanı tavsiye ederim
Kanka bende bu kulaklıga şimdi bakıyordum bu fiyata bence daha iyisi yoktur gibi ama biraz daha araştırmanı tavsiye ederim
E Emre Budur Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #3 Ben biraz araştırdım, aynı link üzerinden bunu almayı düşünüyorum, gayet iyi gibi duruyor bence.
xAYDx Kilopat Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 417 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2024 #4 Emre Budur dedi: Ben biraz araştırdım, aynı link üzerinden bunu almayı düşünüyorum, gayet iyi gibi duruyor bence. Genişletmek için tıkla... Aldın mı?
Emre Budur dedi: Ben biraz araştırdım, aynı link üzerinden bunu almayı düşünüyorum, gayet iyi gibi duruyor bence. Genişletmek için tıkla... Aldın mı?
X Xmuzaffer Centipat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 32 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2024 #5 xAYDx dedi: Aldın mı? Genişletmek için tıkla... Yok kanka ya alacağım birkaç gune