Selamlar, en fazla 1000 TL bandında bir mouse arıyorum. Attack Shark R1 çıktı karşıma güzel duruyor, yorumları güzel izlediğim bir videoda alabilirsiniz diyor. Sizce nasıl, alınır mı? Güzel mi? Çok teşekkür ederim.
Selamlar, en fazla 1000 TL bandında bir mouse arıyorum. Attack Shark R1 çıktı karşıma güzel duruyor, yorumları güzel izlediğim bir videoda alabilirsiniz diyor. Sizce nasıl, alınır mı? Güzel mi? Çok teşekkür ederim.
AJ159 PRO Kablosuz Oyun Fare, 8KHz Alıcı ile, Kablosuz/2.4G Bağlantı, Manyetik Şarj Dükkanı, 26K DPI, PAW3395 Sensörü, Hafif Tasarım, USB-C, Ergonomik Aktivasyon Düğmeleri ve Windows 10 ve Dizüstü Bilgisayarlar için 56g Sensör Pedleri, A.JAZZ için bu nasıl temu dan baktım 8k hz fln diyor bunu önerirmisniz
gönül rahatlığıyla r1 alabilirsin birçok ürünün kullandım Attack Shark’ın hepsi iyiydi eskiden birkaç yazılım sorunu vardı fakat hızlıca çözüldüler, Ajazz’a kaliteli deyip de Attack Shark kötü demek yanlış bence çünkü Ajazz ile uzun süren bir partnerliği vardı bu markanın Ajazz da uzun bir süre VXE, VGN ve ATK gibi Attack Shark mouseların üzerine marka basıyordu.