Attack Shark R1 alınır mı?

Bütçe
850

Efe92882

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, şöyle anlatayim ben kablosuz fareye geçeceğim. Önceki farem Logitech G203'tü.

Şu anki fiyatı 820 TL ve garantisi 1 yıl kaldı.

Satmayı düşünüyorum ve 850 TL'ye Attack Shark R1 buldum. 850TL'ye alınır mı?

Ben e-sporcu değilim. CS2, Valorant, Zula gibi oyunlar oynarım, bir de okullar açıldığı için saat 3.30'da evde olurum. Gece 11'e kadar oynayabilirim.

Bir de kaç saat götürür?
Elim 15 cm.

Merhaba, şöyle anlatayim ben kablosuz fareye geçeceğim. Önceki farem Logitech G203'tü.

Şu anki fiyatı 820 TL ve garantisi 1 yıl kaldı.

Satmayı düşünüyorum ve 850 TL'ye Attack Shark R1 buldum. 850TL'ye alınır mı?

Ben e-sporcu değilim. CS2, Valorant, Zula gibi oyunlar oynarım, bir de okullar açıldığı için saat 3.30'da evde olurum. Gece 11'e kadar oynayabilirim.

Bir de kaç saat götürür?
Elim 15 cm.

Ben Wraith ATK Dragonfly A9 aldım dün geldi çok memnunum R1 de kablosuzda sorunlar yaşadığını söyleyen çok olmuş şekli Superlight ile aynı ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse

Ben Wraith ATK Dragonfly A9 aldım dün geldi çok memnunum R1 de kablosuzda sorunlar yaşadığını söyleyen çok olmuş şekli Superlight ile aynı ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
VXE R1 daha iyi olur. Bahsettiğiniz modelde bağlantı kopma şikayetleri var. Biraz daha bütçe çıkacaksa nexus Air V1 de bakılabilir.
Malesef bütçeyi artıramıyorum inanın o mouseleri almak çok isterim özellikle vxe r1

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı