Atakan_1 Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 831 Çözümler 3 26 Mart 2025 #11 meakJK dedi: AJ159 alamıyorsan bu da alınmaz değil bu fiyata da fazlasıyla değer. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Evet bu da değer ama ikisinin arasında 50 lira falan fark var o yüzden dedim. Ancoda dedi: Teşekkürler. Şöyle söyleyeyim normalde mouse alma gibi bir fikir yoktu aklımda ama internette karşıma çıkıyordu kartttada 400 civarı param vardı onaylamaz ama deneyim dedim onayladı yani muhtemelen şu an 50 lira bile ek ekleyemem. Genişletmek için tıkla... Okumamışım kusura bakmayın.
meakJK dedi: AJ159 alamıyorsan bu da alınmaz değil bu fiyata da fazlasıyla değer. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Evet bu da değer ama ikisinin arasında 50 lira falan fark var o yüzden dedim. Ancoda dedi: Teşekkürler. Şöyle söyleyeyim normalde mouse alma gibi bir fikir yoktu aklımda ama internette karşıma çıkıyordu kartttada 400 civarı param vardı onaylamaz ama deneyim dedim onayladı yani muhtemelen şu an 50 lira bile ek ekleyemem. Genişletmek için tıkla... Okumamışım kusura bakmayın.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.179 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mart 2025 #12 Ancoda dedi: Temu'dan aldım şu an kullandığım mouse Rampage R21 farkı hisseder miyim? Bunu da 550'ye almıştım sizce iyi mi? Fiyatına değer mi? Temudan Genişletmek için tıkla... Değmez. Ajazz 159 al indirimlerden
Ancoda dedi: Temu'dan aldım şu an kullandığım mouse Rampage R21 farkı hisseder miyim? Bunu da 550'ye almıştım sizce iyi mi? Fiyatına değer mi? Temudan Genişletmek için tıkla... Değmez. Ajazz 159 al indirimlerden