Attack Shark R1 vs Attack Shark X11

• Konuyu başlatan Yeyil
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 681

Yeyil

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başka fare önermezseniz sevinirim. Temu'dan ilk siparise ozel bedava mouse pad+ofis faresi alıyorum. Yanına bir ürün almam lazım ve kablosuz fare almaya karar verdim. Gozume takilan en mantikli secenekler bunlardi. Sizce bu 2 urunden hangisini almalıyım?

Muadili fareler 900₺ civarı. Alacağınız mousepadin, ülkemizdeki Klasse gibi markaların ürünlerinden daha iyi olacağını sanmıyorum. Ofis faresi dediğiniz hangisi?
Kısacası, belki 100-200₺ fazlasına garantili ürünler alabilirsiniz.

Bütçem çıkmıyor maalesef. Ofis faresi dediğim Everest'in bir ara kablosuz Gaming ofis karisik tarzda diyebilecegimiz bir faresi vardi. O donem 100-200 arasiydi şu anki parasi 300 falandir. Mousepadde klasseninkilere benzeyen bir mouse pad. Bütçem artmadigindan tek carem bu gibi.

Muadili fareler 900₺ civarı. Alacağınız mousepadin, ülkemizdeki Klasse gibi markaların ürünlerinden daha iyi olacağını sanmıyorum. Ofis faresi dediğiniz hangisi?
Kısacası, belki 100-200₺ fazlasına garantili ürünler alabilirsiniz.
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0D7NY1S6H/ref=sw_img_1?smid=A2F1Y401W62SR9&psc=1 bu 3 cihaz nasıldır acaba? belki böyle bir alım gerçekleştiririm.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı