Arkadaşlar başka fare önermezseniz sevinirim. Temu'dan ilk siparise ozel bedava mouse pad+ofis faresi alıyorum. Yanına bir ürün almam lazım ve kablosuz fare almaya karar verdim. Gozume takilan en mantikli secenekler bunlardi. Sizce bu 2 urunden hangisini almalıyım?
Muadili fareler 900₺ civarı. Alacağınız mousepadin, ülkemizdeki Klasse gibi markaların ürünlerinden daha iyi olacağını sanmıyorum. Ofis faresi dediğiniz hangisi?
Kısacası, belki 100-200₺ fazlasına garantili ürünler alabilirsiniz.
Muadili fareler 900₺ civarı. Alacağınız mousepadin, ülkemizdeki Klasse gibi markaların ürünlerinden daha iyi olacağını sanmıyorum. Ofis faresi dediğiniz hangisi?
Bütçem çıkmıyor maalesef. Ofis faresi dediğim Everest'in bir ara kablosuz Gaming ofis karisik tarzda diyebilecegimiz bir faresi vardi. O donem 100-200 arasiydi şu anki parasi 300 falandir. Mousepadde klasseninkilere benzeyen bir mouse pad. Bütçem artmadigindan tek carem bu gibi.