Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.581 Makaleler 2 Çözümler 36 29 Mart 2025 #161 mcanpo9751 dedi: Magegee Ajazz Eweadn Snp Hxsj Magegee2 Tabii fiyatları 700TL indirimli haliyle baz alacağız. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bunlar arasından Ajazz'ı tercih ederim, Total kaç TL oluyor.
mcanpo9751 dedi: Magegee Ajazz Eweadn Snp Hxsj Magegee2 Tabii fiyatları 700TL indirimli haliyle baz alacağız. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bunlar arasından Ajazz'ı tercih ederim, Total kaç TL oluyor.
M mcanpo9751 Picopat Katılım 24 Mart 2025 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #162 Deiinzz dedi: Bunlar arasından Ajazz'ı tercih ederim, Total kaç TL oluyor. Genişletmek için tıkla... Yarın yeni cihazla deneyip fiyatı sizinle paylaşacağım
Deiinzz dedi: Bunlar arasından Ajazz'ı tercih ederim, Total kaç TL oluyor. Genişletmek için tıkla... Yarın yeni cihazla deneyip fiyatı sizinle paylaşacağım
Erenovsky Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 465 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #163 Aj159 pro yokmu hala onu bekliom ben
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.581 Makaleler 2 Çözümler 36 29 Mart 2025 #164 Erenovsky dedi: AJ159 Pro yok mu hala onu bekliyorum ben. Genişletmek için tıkla... Hala AJ159'larda indirim yok.
Erenovsky dedi: AJ159 Pro yok mu hala onu bekliyorum ben. Genişletmek için tıkla... Hala AJ159'larda indirim yok.
zombiestnt Kilopat Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #165 İndirim bitmeden kısa bir süre önce bu modeli aldım ama isminde pro yazıyor, fotoğrafta Dual Mode yazıyor, anlayamadım. Pro modeli mi bu?
İndirim bitmeden kısa bir süre önce bu modeli aldım ama isminde pro yazıyor, fotoğrafta Dual Mode yazıyor, anlayamadım. Pro modeli mi bu?
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.581 Makaleler 2 Çözümler 36 29 Mart 2025 #166 zombiestnt dedi: Eki Görüntüle 2457151 İndirim bitmeden kısa bir süre önce bu modeli aldım ama isminde Pro yazıyor, fotoğrafta Dual mode yazıyor, anlayamadım. Pro modeli mi bu? Genişletmek için tıkla... Hayır düz AJ159.
zombiestnt dedi: Eki Görüntüle 2457151 İndirim bitmeden kısa bir süre önce bu modeli aldım ama isminde Pro yazıyor, fotoğrafta Dual mode yazıyor, anlayamadım. Pro modeli mi bu? Genişletmek için tıkla... Hayır düz AJ159.
zombiestnt Kilopat Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #167 Deiinzz dedi: Hayır düz AJ159. Genişletmek için tıkla... Çok fark var mıdır hocam? Bu fiyata iptal etmekle falan uğraşacağımı sanmıyorum, en kötü yedek mouse olarak durur.
Deiinzz dedi: Hayır düz AJ159. Genişletmek için tıkla... Çok fark var mıdır hocam? Bu fiyata iptal etmekle falan uğraşacağımı sanmıyorum, en kötü yedek mouse olarak durur.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.581 Makaleler 2 Çözümler 36 29 Mart 2025 #168 zombiestnt dedi: Çok fark var mıdır hocam? Bu fiyata iptal etmekle falan uğraşacağımı sanmıyorum, en kötü yedek mouse olarak durur. Genişletmek için tıkla... Hayır asla iptal etme, çünkü şu an senin aldığın düz modelde bile indirim yok. İptal etsen prosunu geç düzünü alamayacaksın.
zombiestnt dedi: Çok fark var mıdır hocam? Bu fiyata iptal etmekle falan uğraşacağımı sanmıyorum, en kötü yedek mouse olarak durur. Genişletmek için tıkla... Hayır asla iptal etme, çünkü şu an senin aldığın düz modelde bile indirim yok. İptal etsen prosunu geç düzünü alamayacaksın.
zombiestnt Kilopat Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #169 Deiinzz dedi: Hayır asla iptal etme, çünkü şu an senin aldığın düz modelde bile indirim yok. İptal etsen prosunu geç düzünü alamayacaksın. Genişletmek için tıkla... Pro olmadığını tahmin ediyordum, alırken düz olmasına bile razıydım. Sıkıntı yok ya, her türlü alternatiflerden iyidir.
Deiinzz dedi: Hayır asla iptal etme, çünkü şu an senin aldığın düz modelde bile indirim yok. İptal etsen prosunu geç düzünü alamayacaksın. Genişletmek için tıkla... Pro olmadığını tahmin ediyordum, alırken düz olmasına bile razıydım. Sıkıntı yok ya, her türlü alternatiflerden iyidir.
otuzundababaolanadam Femtopat Katılım 30 Mart 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #170 Temu'dan kayıt oluşturup hemen siparişi verdim. Bu fırsat kaçmaz. Yorumları da gayet iyi duruyor.