Attack Shark R2 alınır mı?

yavuzcetinfanı

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. İlk defa magnezyum fare almak istiyorum. Öncelikle magnezyum malzeme normal malzemelerden gerçekten farklı mı? Ve yukarıdaki modeli kullanan arkadaşlar önerebilir mi?

Merhaba. İlk defa magnezyum fare almak istiyorum. Öncelikle magnezyum malzeme normal malzemelerden gerçekten farklı mı? Ve yukarıdaki modeli kullanan arkadaşlar önerebilir mi?

Evet farkı var magnezyum daha premium bir hissiyat verir ayrıca plastikten daha sağlam ama dezavantajı da var çok kolay çizilebiliyor soruna gelirsek de Attack Shark mouse tarafında oldukça kronik sorunlu bir marka bütçe verirsen daha iyisini önerebiliriz belki R2 bütçesinde Dareu A950 Pro magnezyum daha iyi olur.

Evet farkı var magnezyum daha premium bir hissiyat verir ayrıca plastikten daha sağlam ama dezavantajı da var çok kolay çizilebiliyor soruna gelirsek de Attack Shark mouse tarafında oldukça kronik sorunlu bir marka bütçe verirsen daha iyisini önerebiliriz belki R2 bütçesinde Dareu A950 Pro magnezyum daha iyi olur.
Hocam dareunun tuşları ve altı falan plastik diye biliyorum o parayı bence çok hak etmez. Ama attack sharkın öyle sorunları varsa almam tabii ki. Ben aslında web tabanlı programı olan mouseler istiyorum via destekli. Bütçe de 4k ya kadar çıkabilirim.

Hocam Dareu'nun tuşları ve altı falan plastik diye biliyorum o parayı bence çok hak etmez. Ama Attack Shark'ın öyle sorunları varsa almam tabii ki. Ben aslında web tabanlı programı olan mouseler istiyorum VIA destekli. Bütçe de 4K ya kadar çıkabilirim.

Bazı mouselarda web driver desteği var ama çoğu mouse da web driver desteği de yok hocam bahsettiğiniz VIA desteği de klavyelerde olur genelde mouselarda yok VIA desteği.

Bazı mouselarda web driver desteği var ama çoğu mouse da web driver desteği de yok hocam bahsettiğiniz VIA desteği de klavyelerde olur genelde mouselarda yok VIA desteği.
Pardon evet via klavyelere özeldi. Evet amacım böyle magnezyum olcak bir de web driveri olcak bir mouse arıyorum. R2 sanırım web driver destekliyor.

Pardon evet VIA klavyelere özeldi. Evet amacım böyle magnezyum olacak bir de web driveri olacak bir mouse arıyorum. R2 sanırım web driver destekliyor.

Yani bazı fareleri kronik sorunlu ama onlar da belli zaten R1 X1 X3 bunlar bayağı sorunlu idi bunun dışında diğer modellerde sıkıntı çok gördüm desem yalan olur R2 alınabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı