Elektronik Attack Shark R3 8K Magnezyum Mouse 2899₺

8000 Hz diye alıyorsanız almayın 1000 Hz üstü stabil değil halen mouselarda takılma vs. yapıyor yapmasa ilk esporcular 8000 Hz kullanır.

8000 Hz diye alıyorsanız almayın 1000 Hz üstü stabil değil halen mouselarda takılma vs. yapıyor yapmasa ilk esporcular 8000 Hz kullanır.
8000 Hz çoğu oyunda gayet stabil çalışıyor. Sistemin güçlü olması gerek. 5800x3D işlemci ile CS'de hiçbir sorun yaşamıyorum. Fark ettiriyor mu mevzusu ayrı bir şey. Çok az da olsa fark ettiriyor. Bunu da fark edebilmek için yüksek Hz monitör ile kullanmak gerekiyor.

Bana 4K hızı bile yeterli gelir ama videolarda özellikle tekerlek konusunda biraz yorumlar kötü. Ama hafiflik, tasarım ve kutu içeriği hiç fena değil. Bir arkadaşım aldı. Eğer beğenirse düşünüyorum ben de. 8K dongle da kutudan çıkıyor sanırım, Yani fiyata dahil.

Superlight V2 kullanıcısıyım ve 8K Hz’i ilk çıktığından beri aktif olarak kullanıyorum. Neredeyse her gün 10-15 saat boyunca Valorant oynuyorum. Şarjın biraz daha hızlı bitmesi dışında bir sorunla karşılaşmadım, tabii buna sorun denebilirse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…