Attack Shark R5 alınır mı?

springtrap.166

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ekran kartı:amd radeon 7800xt işlemci:amd ryzen 5 7500f ram:g skill 32gb ddr5 6000mhz ssd:kingston renegade 1tb işlemci soğutucu:rampage octagon c60 anakart:gigabyte b650m s2h kasa/psu:vento vg20al 850watt
Aklımda Scyrox V6 vardı ama Attack Shark R5 diye bir mouse buldum. Sensorü daha iyi ve karbon fiberden yapılmış. Bunlar dışında pek bir fark yok aralarında Attack Shark farelerinde kronik problem olduğunu duymuştum. Sizce hangisi alınır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aklımda Scyrox V6 vardı ama Attack Shark R5 diye bir mouse buldum. Sensorü daha iyi ve karbon fiberden yapılmış. Bunlar dışında pek bir fark yok aralarında Attack Shark farelerinde kronik problem olduğunu duymuştum. Sizce hangisi alınır?
Bence alınabilir. Karbon Fiber kasa. IPI Float ile aynı. İnceleyenler sağlam diyor. 3950 sensör Nordic MCU. Yani yanlış birşey göremiyorum fiyatına göre iyi bence. Keşke 1 tık daha büyük olsaydı dedim ilk gördüğümde bana uymuyor.

Bence alınabilir. Karbon Fiber kasa. IPI Float ile aynı.
Tam karbon fiber değil, alaşımlı diyenler gördüm ama düz plastik bir fareden sağlam olacağı belli tabi. IPI floatın da mcu su farklı, pixart üretimi bir mcu olduğu için kötü olacağını düşünmüyorum ama hakkında düzgün bir bilgi bulamadım hocam.

R5 konusunda ben de çok sorun yaşayan görmedim redditte, bence de alınabilir gibi duruyor.

Arada fiyat farkı çok yok parolapara ile alıcağım için 400 tl indirim olucak yani attack shark r5 2700 tl fiyatı olurken scyrox v6 2600 tl fiyatı olucak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı