Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 7.357 Makaleler 4 Çözümler 26 16 Haziran 2025 #11 Ana De Armas dedi: Bana talihsiz olanı dek gelmiş olabilir o zaman hocam hem mouse hem klavye Total 2 ay sağlam kaldılar sonra bağlantı sorunları başladı maalesef. Genişletmek için tıkla... Alırken biraz dikkat etmek lazım sadece zaten günümüz çoğu teknolojik ürünü Asya pazarlarından çıkıyor.
Ana De Armas dedi: Bana talihsiz olanı dek gelmiş olabilir o zaman hocam hem mouse hem klavye Total 2 ay sağlam kaldılar sonra bağlantı sorunları başladı maalesef. Genişletmek için tıkla... Alırken biraz dikkat etmek lazım sadece zaten günümüz çoğu teknolojik ürünü Asya pazarlarından çıkıyor.
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.154 Çözümler 6 16 Haziran 2025 #12 Ana De Armas dedi: Bana talihsiz olanı dek gelmiş olabilir o zaman hocam hem mouse hem klavye Total 2 ay sağlam kaldılar sonra bağlantı sorunları başladı maalesef. Genişletmek için tıkla... Aldığın ürünlerde önemli yurt dışından her ürün alınmaz. F75 iyi bir klavye ama.
Ana De Armas dedi: Bana talihsiz olanı dek gelmiş olabilir o zaman hocam hem mouse hem klavye Total 2 ay sağlam kaldılar sonra bağlantı sorunları başladı maalesef. Genişletmek için tıkla... Aldığın ürünlerde önemli yurt dışından her ürün alınmaz. F75 iyi bir klavye ama.
Ana De Armas Centipat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 2.989 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #13 Mantar09 dedi: Alırken biraz dikkat etmek lazım sadece zaten günümüz çoğu teknolojik ürünü Asya pazarlarından çıku Genişletmek için tıkla... ozguven_askim dedi: Aldığın ürünlerde önemli yurt dışından her ürün alınmaz. F75 iyi bir klavye ama. Genişletmek için tıkla... bende öyle gördüm o yüzden almıştım ama 2. hafta w tuşu algılamamaya başladı çok garibime gitti belki ben şansızımdır biraz daha fazla araştırma yapıp almak gerek ben biraz erkenci davranmışım
Mantar09 dedi: Alırken biraz dikkat etmek lazım sadece zaten günümüz çoğu teknolojik ürünü Asya pazarlarından çıku Genişletmek için tıkla... ozguven_askim dedi: Aldığın ürünlerde önemli yurt dışından her ürün alınmaz. F75 iyi bir klavye ama. Genişletmek için tıkla... bende öyle gördüm o yüzden almıştım ama 2. hafta w tuşu algılamamaya başladı çok garibime gitti belki ben şansızımdır biraz daha fazla araştırma yapıp almak gerek ben biraz erkenci davranmışım