Attack Shark X11 Superlight alınır mı?

cti real

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İzmir/Bayraklı
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Galax RTX 2060 Super 3 fan, Ryzen 5 5600, RipJaws 2x8 3200 mHz RAM, B550M, 650W Rampage PSU
------------------------------------------------------------------------------------------------
Excalibur 27 inç 200 Hz monitör, Wraith W75 V2, Fantech Helios II, Wraith Spirit Of Aim, 8BitDo UltimateC2, MCHOSE V9 PRO Icy White, North Bayou F80
------------------------------------------------------------------------------------------------
Playstation 5
Meslek
Öğrenci
Güncel olarak Rival 3 kullanıyorum çok memnunum ama kablosuza geçmek istiyorum. Acaba ağırlığı kaç gram? Pil ömrü ne kadar? Bilgi verirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
O civarlarda bütçem var. Kesinlikle kablosuz olmalı.

Ayrıca neden önermezsiniz?
hocam nerden aldığını bilmediğim için tam bütçenizi söyler misiniz

Hocam çünkü malzemesi kalitesi ve mcusu kötü ayrıca sensörü eski

Fantech Helıos Iı Xd3v3 1k Pixart Paw 3395 26k Dpı 650 Ips 53 Gr. Kablosuz Oyuncu Mouse Siyah Fiyatları ve Özellikleri hocam sanırım bütçeniz 1500 1800 arasında bütçenize en uygun mouse bu eğer tutuşunuza uyuyorsa hiç düşünmeyin bunu alın geçin attack sharkın hiçbir ürününü önermem

Son düzenleme:
hocam nerden aldığını bilmediğim için tam bütçenizi söyler misiniz

Hocam çünkü malzemesi kalitesi ve mcusu kötü ayrıca sensörü eski

Fantech Helıos Iı Xd3v3 1k Pixart Paw 3395 26k Dpı 650 Ips 53 Gr. Kablosuz Oyuncu Mouse Siyah Fiyatları ve Özellikleri hocam sanırım bütçeniz 1500 1800 arasında bütçenize en uygun mouse bu eğer tutuşunuza uyuyorsa hiç düşünmeyin bunu alın geçin attack sharkın hiçbir ürününü önermem
Rival 3 elime tam oturuyor öyle diyeyim.

Hocam attığım mouse sizi üzmez beyazının stoğu yeni bitti siyahınında stoğu bitmeden alın derim bütçenizin en iyi seçeneği diyebilirim
Trendyolda aynısını buldum. Alırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı