Merhaba, G300s farem bozuldu bende yeni mouse arıyorum. Tercihen Bluetooth ve ellerim küçük tutuşu önemsiz elime nasıl oturuyorsa öyle kullanıyorum. Bu bütçelerde sizin tavsiyeleriniz var mı?
Merhaba, G300s farem bozuldu bende yeni mouse arıyorum. Tercihen Bluetooth ve ellerim küçük tutuşu önemsiz elime nasıl oturuyorsa öyle kullanıyorum. Bu bütçelerde sizin tavsiyeleriniz var mı?
G-Wolves HTM Hati Ultra Hafif Oyuncu Mouse ÜRÜN AÇIKLAMASI - Sadece 65 Gr süper hafif - G-Wovles'un Süper Hafif Paracord Kablosu - Bal Peteği Tasarım - PMW 3360 Sensörü - Omron Anahtarı G-Wolves Hati, en iyi oyun için ihtiyacınız olan her şeye sahip bir oyuncu faresidir. Pixart PMW 3360...
En ucuz HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.386,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...
Sensör koyucaz diye mcu ölmüş.
Bazı kaynaklar BEKEN, bazıları 52840, bazıları da bk6333 kullanıyor demiş.
Ne idüğü belirsiz bir mcusu var yani. Şüpheli.