Attack Shark X3 alınır mı?

Bütçe
1300-1500

KatakiNotFound

Hectopat
Daha fazla  
Attack Shark X3 Temu'da 800 civarında vergi ile 1500'e gelir diye düşündüm.

Attack Shark'ın görüntüsü G PRO Superlight'a benzediği için çok hoşuma gidiyor. Kronik sorunu var diyorlar.

Kronik sorunları nelerdir? FPS hikayeli ve rekabet oyunları oynayacağım.

Eğer bu alınmaz bu fiyata dungle ile bağlanabilir ve görüntüsü böyle olan mouse var mıdır?

Switch problemleri var diye duymuştum. Attack Shark almak yerine Wraith'den 1500-2000 arasına mouse alabilirsiniz uyguna var. Size bulup link atabilirim.

Alınmaz, 1500 tl bütçeniz varsa m3 pro alın geçin mcu su rezalet x3 ün.

Alınmaz, 1500 tl bütçeniz varsa m3 pro alın geçin mcu su rezalet x3 ün.
Hocam bunun yapısı biraz daha razer vipera benziyor ben g pro gibi uçlarının sivri değilde daha yuvarlak olmasını istiyorum

Switch problemleri var diye duymuştum. Attack Shark almak yerine Wraith'den 1500-2000 arasına mouse alabilirsiniz uyguna var. Size bulup link atabilirim.
Çok iyi olur hocam teşekkürler

Hocam bunun yapısı biraz daha razer vipera benziyor ben g pro gibi uçlarının sivri değilde daha yuvarlak olmasını istiyorum

Çok iyi olur hocam teşekkürler
Alacağınız mouseyi buraya atarsınız hocam.

Attack Shark X3 Temu'da 800 civarında vergi ile 1500'e gelir diye düşündüm.

Attack Shark'ın görüntüsü G PRO Superlight'a benzediği için çok hoşuma gidiyor. Kronik sorunu var diyorlar.

Kronik sorunları nelerdir? FPS hikayeli ve rekabet oyunları oynayacağım.

Eğer bu alınmaz bu fiyata dungle ile bağlanabilir ve görüntüsü böyle olan mouse var mıdır?
vxe r1 alabilirsin o fiyat bandında efsane hemde x3e çok benziyor görünüm olarak.

Memnun değilim kumar gibi düşün. Gıcırdama ihtimali var ki bana gıcırdayan ürün çıktı.
İki gün önce Attack Shark X3 Max Superlight aldım. Ürün çok temiz ve çok güzel. Ekstra bir dongle'ı olmadığı için 2.4G de kullanırken kopma sorunu yapabilir. Benim klavyem Apex Pro TKL bu yüzden klavyeye taktım alıcıyı. Gayet memnunum. Elden biraz kayıyor fakat yanında kaymaz yapışkan bir şey gönderiyolar fareye yapıştırmak için o işe yarıyor, ayrıca bir set skates yolluyorlar kutuda. Şarj konusunda 2 gün önce 67 idi şu an 54 gözüküyor ki ben çok kullanıyorum. Attack Shark X3 yerine X3MAX öneririm. Boyutu orta ve küçük eller için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı