O osmanexe Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 137 Dün 23:19 #21 Arthur1 dedi: Tabiikide hocam. Genişletmek için tıkla... İlk defa kablosuz mouse alacağım da nelere dikkat etmeliyim, nasıl kullanmalıyım?
Arthur1 dedi: Tabiikide hocam. Genişletmek için tıkla... İlk defa kablosuz mouse alacağım da nelere dikkat etmeliyim, nasıl kullanmalıyım?
Arthur1 Centipat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 536 Çözümler 6 Yer Rhodes Daha fazla Sistem Özellikleri Nvıdıa RTX3060/Ryzen 5 5600/Samsung 980 Pro 1TB/TurboX 500GB HDD/B450-M Dragon/16GB Ram/ Cinsiyet Erkek Dün 23:20 #22 osmanexe dedi: İlk defa kablosuz mouse alacağım da nelere dikkat etmeliyim, nasıl kullanmalıyım? Genişletmek için tıkla... Sürekli şarjda tutmayın şarjı tamamen doldukça çıkarın, kablosunu ve alıcısını kaybetmemeye dikkat edin. Onun dışında çokta bişey yok.
osmanexe dedi: İlk defa kablosuz mouse alacağım da nelere dikkat etmeliyim, nasıl kullanmalıyım? Genişletmek için tıkla... Sürekli şarjda tutmayın şarjı tamamen doldukça çıkarın, kablosunu ve alıcısını kaybetmemeye dikkat edin. Onun dışında çokta bişey yok.
Dazti Picopat Katılım 14 Haziran 2025 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:21 #23 osmanexe dedi: SC Anladım, sanırım AULA SC680 alacağım. Kasımda indirim gelir mi sizce? Genişletmek için tıkla... hocam onu bilmiyorumda n11de yeni üyelere 150 tl kupon veriliyor sanırım tek çekim olarak alacaksanız işinize yarar
osmanexe dedi: SC Anladım, sanırım AULA SC680 alacağım. Kasımda indirim gelir mi sizce? Genişletmek için tıkla... hocam onu bilmiyorumda n11de yeni üyelere 150 tl kupon veriliyor sanırım tek çekim olarak alacaksanız işinize yarar
O osmanexe Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 137 Dün 23:23 #24 Dazti dedi: Hocam onu bilmiyorumda N11'de yeni üyelere 150 TL kupon veriliyor sanırım tek çekim olarak alacaksanız işinize yarar. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam ben de fark ettim sağ olun bilgilendirme için.
Dazti dedi: Hocam onu bilmiyorumda N11'de yeni üyelere 150 TL kupon veriliyor sanırım tek çekim olarak alacaksanız işinize yarar. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam ben de fark ettim sağ olun bilgilendirme için.
Dazti Picopat Katılım 14 Haziran 2025 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:23 #25 osmanexe dedi: Aynen hocam ben de fark ettim sağ olun bilgilendirme için. Genişletmek için tıkla... rica ederim hocam.
osmanexe dedi: Aynen hocam ben de fark ettim sağ olun bilgilendirme için. Genişletmek için tıkla... rica ederim hocam.
O osmanexe Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 137 Dün 23:26 #26 Arthur1 dedi: Sürekli şarjda tutmayın şarjı tamamen doldukça çıkarın, kablosunu ve alıcısını kaybetmemeye dikkat edin. Onun dışında çokta bişey yok. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağolun, herkese teşekkür ederim.
Arthur1 dedi: Sürekli şarjda tutmayın şarjı tamamen doldukça çıkarın, kablosunu ve alıcısını kaybetmemeye dikkat edin. Onun dışında çokta bişey yok. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağolun, herkese teşekkür ederim.
Arthur1 Centipat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 536 Çözümler 6 Yer Rhodes Daha fazla Sistem Özellikleri Nvıdıa RTX3060/Ryzen 5 5600/Samsung 980 Pro 1TB/TurboX 500GB HDD/B450-M Dragon/16GB Ram/ Cinsiyet Erkek Dün 23:26 #27 osmanexe dedi: Anladım hocam sağolun, herkese teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... İyi akşamlar hocam.
osmanexe dedi: Anladım hocam sağolun, herkese teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... İyi akşamlar hocam.