Attack Shark X3 çalışmıyor

İade şansın varsa etmen daha iyi olur, bir de batarya soketi takılıyken kablolu olarak da çalışmıyor dimi?
çalışıyor sadece sök tak yaptım az önce şuan takılı ve sadece kablolu çalışıyor

O zaman bataryası bozulmuş olabilir maalesef, iade şansın vardır umarım hala.

Hocam kutu içerisinden çıkan grip tapeleri kullandım ve beğenmeyip çıkarıp attım iade aşamasında sorun olur mu sizce

Hocam kutu içerisinden çıkan grip tapeleri kullandım ve beğenmeyip çıkarıp attım iade aşamasında sorun olur mu sizce
Yani zaten üründe sorun olduğu belli, kabul edecekleri varsa onu bahane etmezler diye düşünüyorum ama temunun iade politikası nasıldır çok fikrim yok.

Yani zaten üründe sorun olduğu belli, kabul edecekleri varsa onu bahane etmezler diye düşünüyorum ama Temu'nun iade politikası nasıldır çok fikrim yok.

Peki ilglilendiğiniz için teşekkür ederim

Merhaba bende attach shark X3 kullanıyorum anlamadığım bir şekilde benimki de bozuldu genel olarak mı bir sorun var anlamış değilim.

Merhaba bende attach shark X3 kullanıyorum anlamadığım bir şekilde benimki de bozuldu genel olarak mı bir sorun var anlamış değilim.

Vallahi bende anlamadım alttaki ışık da yanıyor ama tepki yok

Vallahi bende anlamadım alttaki ışık da yanıyor ama tepki yok.

Skatezleri çıkartıp altındaki vidaları açıp farenin içindeki bataryanın, fareye bağlanan kablosunu yavaşça gevşettim; sağa sola sallayarak oynattım, ardından tekrar yerine taktım. Bu şekilde sorunu çözdüm. İçinde toz varsa üfleyerek temizleyin; eğer tozlar çıkmıyorsa, kulak çubuğu ile nazikçe temizleyin. Sorunu çözdükten sonra, fareyi aldığım mağazaya yazdım ve sorunun bu olduğunu belirttim. Onlar da, bazen bataryanın soketinin yerinden çıkabildiğini söylediler. Yani, sorunu çözdüm.

hocam 3-4 kez çıkartıp taktım ama düzelmedi bende

Hocam 3-4 kez çıkartıp taktım ama düzelmedi bende.

+Olarak GitHub'dan M600 driver kurdum eğer mouse V2 ise mouse brick olabilir o yüzden biraz da şans lazım benimki v2'di hiçbir sorun olmadı. M600 ne dersen açık kaynak kodlu bir yazılım Attack Shark X3 mouse için yazılımsal sorunları düzelten yazılım yapmak istiyorsan kullanım talimatlarını kesinlikle oku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…