calmioss Decapat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #1 Yeni X3 aldım ama hangi ayarlar acılır bilmiyorum. Bir de ortasındaki ısık nasıl acılır bilen varsa yazar mısnız?
Yeni X3 aldım ama hangi ayarlar acılır bilmiyorum. Bir de ortasındaki ısık nasıl acılır bilen varsa yazar mısnız?
Rises Picopat Katılım 12 Ocak 2025 Mesajlar 270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #2 calmioss dedi: Yeni X3 aldım ama hangi ayarlar acılır bilmiyorum. Bir de ortasındaki ısık nasıl acılır bilen varsa yazar mısnız? Eki Görüntüle 2442565 Genişletmek için tıkla... Key response time değiştirmen gerek 1 ms olması lazım bir de Motion Sync acabilirsin açık ile kapalı kağıt üzerinde fark var ama deneyim olarak bilmiyorum diğer ayarlar zaten kişisel hocam.
calmioss dedi: Yeni X3 aldım ama hangi ayarlar acılır bilmiyorum. Bir de ortasındaki ısık nasıl acılır bilen varsa yazar mısnız? Eki Görüntüle 2442565 Genişletmek için tıkla... Key response time değiştirmen gerek 1 ms olması lazım bir de Motion Sync acabilirsin açık ile kapalı kağıt üzerinde fark var ama deneyim olarak bilmiyorum diğer ayarlar zaten kişisel hocam.