belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.386 Makaleler 3 Çözümler 20 26 Temmuz 2024 #91 hasaneren75 dedi: Kargonun gelmesi mi lazım illaki. Genişletmek için tıkla... Evet, farenin seri numarası lazım.
hasaneren75 dedi: Kargonun gelmesi mi lazım illaki. Genişletmek için tıkla... Evet, farenin seri numarası lazım.
hasaneren75 Centipat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #92 belirsizz dedi: Evet, farenin seri numarası lazım. Genişletmek için tıkla... Seri numarasını görmek için farenin kutusunu açmak zorunda mıyım peki ben fare gelince denerim olmazsa paketi açmadan iade ederim diye düşünmüştüm de.
belirsizz dedi: Evet, farenin seri numarası lazım. Genişletmek için tıkla... Seri numarasını görmek için farenin kutusunu açmak zorunda mıyım peki ben fare gelince denerim olmazsa paketi açmadan iade ederim diye düşünmüştüm de.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.386 Makaleler 3 Çözümler 20 26 Temmuz 2024 #93 hasaneren75 dedi: Seri numarasını görmek için farenin kutusunu açmak zorunda mıyım peki ben fare gelince denerim olmazsa paketi açmadan iade ederim diye düşünmüştüm de. Genişletmek için tıkla... Farenin altına bakman lazım S/N için.
hasaneren75 dedi: Seri numarasını görmek için farenin kutusunu açmak zorunda mıyım peki ben fare gelince denerim olmazsa paketi açmadan iade ederim diye düşünmüştüm de. Genişletmek için tıkla... Farenin altına bakman lazım S/N için.
hasaneren75 Centipat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #94 belirsizz dedi: Farenin altına bakman lazım s/n için. Genişletmek için tıkla... Papara'dan umarım olur ya. belirsizz dedi: Farenin altına bakman lazım s/n için. Genişletmek için tıkla... Hocam Papara olmuyormuş geri ödeme için maile cevap verdiler. Son düzenleme: 29 Temmuz 2024
belirsizz dedi: Farenin altına bakman lazım s/n için. Genişletmek için tıkla... Papara'dan umarım olur ya. belirsizz dedi: Farenin altına bakman lazım s/n için. Genişletmek için tıkla... Hocam Papara olmuyormuş geri ödeme için maile cevap verdiler.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.386 Makaleler 3 Çözümler 20 29 Temmuz 2024 #95 hasaneren75 dedi: Papara'dan umarım olur ya. Hocam Papara olmuyormuş geri ödeme için maile cevap verdiler. Genişletmek için tıkla... Tamam, +18 birinin banka hesabını verin.
hasaneren75 dedi: Papara'dan umarım olur ya. Hocam Papara olmuyormuş geri ödeme için maile cevap verdiler. Genişletmek için tıkla... Tamam, +18 birinin banka hesabını verin.
hasaneren75 Centipat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #96 belirsizz dedi: Tamam, +18 birinin banka hesabını verin. Genişletmek için tıkla... Ama aldığın banka kartına veya alan kişinin hesabına göndermiyorlar mıydı?
belirsizz dedi: Tamam, +18 birinin banka hesabını verin. Genişletmek için tıkla... Ama aldığın banka kartına veya alan kişinin hesabına göndermiyorlar mıydı?
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.386 Makaleler 3 Çözümler 20 29 Temmuz 2024 #97 hasaneren75 dedi: Ama aldığın banka kartına veya alan kişinin hesabına göndermiyorlar mıydı? Genişletmek için tıkla... Yok öyle değil herhalde, nakit alsaydın nolacaktı? Dediğim gibi yapabilirsin.
hasaneren75 dedi: Ama aldığın banka kartına veya alan kişinin hesabına göndermiyorlar mıydı? Genişletmek için tıkla... Yok öyle değil herhalde, nakit alsaydın nolacaktı? Dediğim gibi yapabilirsin.
hasaneren75 Centipat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #98 belirsizz dedi: Yok öyle değil herhalde, nakit alsaydın nolacaktı? Dediğim gibi yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Şu an müşteri temsilcisine bağlanmaya çalışıyorum konuşacağım olmazsa mail atar annemin kartını veririm
belirsizz dedi: Yok öyle değil herhalde, nakit alsaydın nolacaktı? Dediğim gibi yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Şu an müşteri temsilcisine bağlanmaya çalışıyorum konuşacağım olmazsa mail atar annemin kartını veririm
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.386 Makaleler 3 Çözümler 20 29 Temmuz 2024 #99 hasaneren75 dedi: Şu an müşteri temsilcisine bağlanmaya çalışıyorum konuşacağım olmazsa mail atar annemin kartını veririm Genişletmek için tıkla... Papara ile başvurumu yaptın?
hasaneren75 dedi: Şu an müşteri temsilcisine bağlanmaya çalışıyorum konuşacağım olmazsa mail atar annemin kartını veririm Genişletmek için tıkla... Papara ile başvurumu yaptın?
hasaneren75 Centipat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #100 belirsizz dedi: Papara ile başvurumu yaptın? Genişletmek için tıkla... Yok hayır mail atmıştım ya ona cevap verdiler daha başvuru yapmadım. belirsizz dedi: Papara ile başvurumu yaptın? Genişletmek için tıkla... @belirsizz hocam şu an mouse elimde kutusunu açmadım altında seri numarası yazıyor ne yapayım şimdi. Son düzenleme: 29 Temmuz 2024
belirsizz dedi: Papara ile başvurumu yaptın? Genişletmek için tıkla... Yok hayır mail atmıştım ya ona cevap verdiler daha başvuru yapmadım. belirsizz dedi: Papara ile başvurumu yaptın? Genişletmek için tıkla... @belirsizz hocam şu an mouse elimde kutusunu açmadım altında seri numarası yazıyor ne yapayım şimdi.