belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.386 Makaleler 3 Çözümler 20 29 Temmuz 2024 #111 hasaneren75 dedi: Adrese fatura adresini mi yazayım. Kusura bakma sağ ol sildim. Genişletmek için tıkla... Evet, siparişi aldığın yere yaz işte.
hasaneren75 dedi: Adrese fatura adresini mi yazayım. Kusura bakma sağ ol sildim. Genişletmek için tıkla... Evet, siparişi aldığın yere yaz işte.
hasaneren75 Centipat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #112 belirsizz dedi: Evet, siparişi aldığın yere yaz işte. Genişletmek için tıkla... Böyle bir ekran geldi.
belirsizz dedi: Evet, siparişi aldığın yere yaz işte. Genişletmek için tıkla... Böyle bir ekran geldi.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.386 Makaleler 3 Çözümler 20 29 Temmuz 2024 #113 hasaneren75 dedi: Eki Görüntüle 2267878 Böyle bir ekran geldi. Genişletmek için tıkla... Hangi banka kullanacaksın?
hasaneren75 dedi: Eki Görüntüle 2267878 Böyle bir ekran geldi. Genişletmek için tıkla... Hangi banka kullanacaksın?
hasaneren75 Centipat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #114 belirsizz dedi: Hangi banka kullanacaksın? Genişletmek için tıkla... Garanti ama şimdi ilk ekrandaki bilgilere kart sahibi ablamın bilgilerini mi gireyim.
belirsizz dedi: Hangi banka kullanacaksın? Genişletmek için tıkla... Garanti ama şimdi ilk ekrandaki bilgilere kart sahibi ablamın bilgilerini mi gireyim.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.386 Makaleler 3 Çözümler 20 29 Temmuz 2024 #115 hasaneren75 dedi: Garanti ama şimdi ilk ekrandaki bilgilere kart sahibi ablamın bilgilerini mi gireyim. Genişletmek için tıkla... Olabilir, ASUS adı ile hesabın sahibi bir olsun demiş sanırım. Okuyayım bir.
hasaneren75 dedi: Garanti ama şimdi ilk ekrandaki bilgilere kart sahibi ablamın bilgilerini mi gireyim. Genişletmek için tıkla... Olabilir, ASUS adı ile hesabın sahibi bir olsun demiş sanırım. Okuyayım bir.
hasaneren75 Centipat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #116 belirsizz dedi: Olabilir, ASUS adı ile hesabın sahibi bir olsun demiş sanırım. Okuyayım bir. Genişletmek için tıkla... ASUS hesabını da ablamın üstüne açmam gerekiyor mu?
belirsizz dedi: Olabilir, ASUS adı ile hesabın sahibi bir olsun demiş sanırım. Okuyayım bir. Genişletmek için tıkla... ASUS hesabını da ablamın üstüne açmam gerekiyor mu?
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.386 Makaleler 3 Çözümler 20 29 Temmuz 2024 #117 Evet, ablanın adını gir. Garanti Bankası için bıc koduna bakayım hemen. hasaneren75 dedi: ASUS hesabını da ablamın üstüne açmam gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum o kadar, ben olsam garantiye alırdım.
Evet, ablanın adını gir. Garanti Bankası için bıc koduna bakayım hemen. hasaneren75 dedi: ASUS hesabını da ablamın üstüne açmam gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum o kadar, ben olsam garantiye alırdım.
hasaneren75 Centipat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #118 belirsizz dedi: Evet, ablanın adını gir. Garanti Bankası için bıc koduna bakayım hemen. Bilmiyorum o kadar, ben olsam garantiye alırdım. Genişletmek için tıkla... Sipariş verdiğim mail üzerine hesap açılı şu an kendi adıma ablam için farklı mail kullanmak zorunda kalırım sıkıntı çıkartır mı?
belirsizz dedi: Evet, ablanın adını gir. Garanti Bankası için bıc koduna bakayım hemen. Bilmiyorum o kadar, ben olsam garantiye alırdım. Genişletmek için tıkla... Sipariş verdiğim mail üzerine hesap açılı şu an kendi adıma ablam için farklı mail kullanmak zorunda kalırım sıkıntı çıkartır mı?
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.386 Makaleler 3 Çözümler 20 29 Temmuz 2024 #119 hasaneren75 dedi: Sipariş verdiğim mail üzerine hesap açılı şu an kendi adıma ablam için farklı mail kullanmak zorunda kalırım sıkıntı çıkartır mı? Genişletmek için tıkla... Hesap açmak için isim vermiyorsun sanırım. Çıkartabilir bu arada, dolandırıcı falan sanabilir. Kendi hesabından devam edebilirsin.
hasaneren75 dedi: Sipariş verdiğim mail üzerine hesap açılı şu an kendi adıma ablam için farklı mail kullanmak zorunda kalırım sıkıntı çıkartır mı? Genişletmek için tıkla... Hesap açmak için isim vermiyorsun sanırım. Çıkartabilir bu arada, dolandırıcı falan sanabilir. Kendi hesabından devam edebilirsin.
hasaneren75 Centipat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #120 belirsizz dedi: Hesap açmak için isim vermiyorsun sanırım. Çıkartabilir bu arada, dolandırıcı falan sanabilir. Kendi hesabından devam edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamam kendi hesabımdan devam ediyorum o zaman. belirsizz dedi: Hesap açmak için isim vermiyorsun sanırım. Çıkartabilir bu arada, dolandırıcı falan sanabilir. Kendi hesabından devam edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bıc koduna ne yazacağım. belirsizz dedi: Evet, ablanın adını gir. Garanti Bankası için bıc koduna bakayım hemen. Bilmiyorum o kadar, ben olsam garantiye alırdım. Genişletmek için tıkla... TGBATRISXXX bic kodu sanırım bu hocam. Son düzenleme: 29 Temmuz 2024
belirsizz dedi: Hesap açmak için isim vermiyorsun sanırım. Çıkartabilir bu arada, dolandırıcı falan sanabilir. Kendi hesabından devam edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamam kendi hesabımdan devam ediyorum o zaman. belirsizz dedi: Hesap açmak için isim vermiyorsun sanırım. Çıkartabilir bu arada, dolandırıcı falan sanabilir. Kendi hesabından devam edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bıc koduna ne yazacağım. belirsizz dedi: Evet, ablanın adını gir. Garanti Bankası için bıc koduna bakayım hemen. Bilmiyorum o kadar, ben olsam garantiye alırdım. Genişletmek için tıkla... TGBATRISXXX bic kodu sanırım bu hocam.